Mrkonjić: Jovanović je mračnjak i sramota za Srbiju

- On je zapravo primer kako život u takvoj koži ne vredi ništa, nema nikakav smisao osim laži, prevare, manipulacije i potpune perverzije - kaže Mrkonjić

  • 2

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić nazvao je lidera Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića "političkim i ljudskim amaterom", koji bi trebalo da bude u zatvoru. Mrkonjić je izdao saopštenje za javnost povodom kritika lidera LDP zbog pristustva na jučerašnjem skupu SRS.

- Sve što se uz ime tog čoveka može izreći pripada potpunom mračnjaštvu i destrukciji. On je zapravo primer kako život u takvoj koži ne vredi ništa, nema nikakav smisao osim laži, prevare, manipulacije i potpune perverzije - piše u Mrkonjićevoj izjavi, koja je prosleđena iz Ministarsva za infrastrukturu i energetiku.

Jovanović je danas,  komentarišući prisustvo Mrkonjića na skupu povodom devete godišnjice odlaska Šešelja u Haški tribunal, naveo da je Mrkonjić "kontroverzna i gotovo groteskna pojava". On je dodao i da je sama pojava Mrkonjića "kompromitacija za Vladu Srbije i čitavo društvo".

Mrkonjić je na Jovanovićeve opaske odgovorio neuobičajeno eksplicitnim saopštenjem naslovljenim: "Jovanović je mračnjak i sramota za Srbiju".

U vrlo uvredljivom tonu, Mrkonjić je nizom aluzija Jovanovića doveo u vezu sa izručenjem Slobodana Miloševića Haškom tribunalu i ubistvom Zorana Ðinđića. Takođe, Mrkonjić Jovanovića opisuje i kao uživaoca narkotika, a zatim, ističući svoje zasluge, dodaje da je "u poslednjih 50 godina sve što je u ovoj zemlji izgrađeno delo njegovih ruku".

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    26. februar 2012 | 19:02

    E moj Mrkonjicu, zar posle toliko vremena. Sedeti sa Cedom u skupstinskim klupama je paradoks, a sastaviti sa njim koaliciju, to je pa kriminal. Odavno tvrdim da je Ceda politicki dile tant, ne samo sto ne poznaje gradivo, vec se sluzi neproverenim cinjenicama koje Srbiji nanose stetu.Dakako da ima svoje pobornike, za to su se potrudili inostrani mecene koje financiraju njegov rad. Soros kao dokazani srbomrzac je jedan od Cedinih oslonaca. Kad Srbiji.

  • MILOJE

    17. maj 2013 | 15:57

    a ti si pponos srbije mesto da zidas puteve peres pare preko aninih koncerata srami se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA