NIKOLIĆ: I dalje me prisluškuju!

- Zato ponekad u razgovoru sa nekim ljudima izgovorim neke stvari da vidim da li će se pojaviti u medijima. I pojave se - rekao je Nikolić, istakavši da informacije "ne cure iz Predsedništva"

  • 5

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da "afera prisluškivanje" nije okončana i da ga i dalje tajno prisluškuju.

- Pre nekoliko dana kada je bila akcija Grom, pozvao me je predsednik Vlade, Ivica Dačić, i rekao ''Predsednice, krecemo u veliku akciju'', a ja sam mu rekao da prekine, jer nas možda neko prisluškuje - rekao je Nikolić u intervjuu toj televiziji.

Upitan da li veruje da ga prisluškuju u Srbiji, predsednik je rekao da "misli da da".

- Zato ponekad u razgovoru sa nekim ljudima izgovorim neke stvari da vidim da li će se pojaviti u medijima. I pojave se - rekao je Nikolić, istakavši da informacije "ne cure iz Predsedništva".

Nikolić u intervjuu, koji će biti emitovan večeras, nije želeo da imenuje krivce, ali je istakao da je nezadovoljan radom jednog dela policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a sto da te ne prisluskuju

    23. decembar 2013 | 19:23

    Pa tebi i treba nadzor jer lupetas kao i svaki srpski politicar!

  • savetnik

    23. decembar 2013 | 19:47

    Ako Vam je Dacic to rekao telefonom, ne zasluzuje da bude na toj ministarskoj poziciji, pa svaka domacica izgovori cuvenu recenicu "Necemo o tome telefonom"... Naravno da Vas prisluskuju, ali prisluskuju sve svetske politicare, medjutim, treba da nadjete poverljive i strucne ljude koji ce Vam postaviti sistem zastite, koji se tesko "probija".

  • Ajde bre

    23. decembar 2013 | 20:59

    A sta tu ima pametno , pa da se prisluskuje ??!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA