VUČIĆ: Da su izbori imali bismo 180 poslanika!

- Mi možemo danas u Skupštini da imamo i 126 poslanika, ali svi znaju da bismo, da su izbori, imali danas u ovakvoj koaliciji negde oko 180 poslanika - naveo je Vučić

  • 12

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio, govoreći o mogućnosti vanrednih izbora, da bi SNS u ovakvoj koaliciji, u slučaju izbora, imala 180 poslanika.

Vučić je dodao da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je ranije da Srbija može da ima i bolju vladu i da bi oni išli u prilog i građanima Srbije, a premijer Ivica Dačić i izneo je stav da vanredni parlamentarni izbori nisu prioritet.

- U svakom slučaju dobro je da tim dok dobija i igra, a u politici nikada ne možete sa sigurnošću da kažete šta se događa ispred nas - rekao je Vučić za Prvu televiziju.

- Mi možemo danas u Skupštini da imamo i 126 poslanika, ali svi znaju da bismo, da su izbori, imali danas u ovakvoj koaliciji negde oko 180 poslanika - naveo je Vučić.

Nikolić smatra da Srbija može da ima i bolju vladu i da bi novi izbori išli u prilog i građanima Srbije jer bi, kako kaže, mogli da izaberu onog kog najviše žele.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DejaNbgd

    4. januar 2014 | 09:01

    Imao je i Milosevic pa je umro u zatvoru, ako se ne uradi uskoro nesto pametno neces jos dugo.

  • Boki

    4. januar 2014 | 09:32

    Pa ko sta radi, mi cemo samo da biramo. Uvedite izbore preko Fejsbuka, pa cemo da lajkujemo!

  • Aha

    4. januar 2014 | 08:13

    Al' si skroman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA