Vlada Srbije smenila direktora VBA!

Vlada Srbije razrešila je dužnosti dosadašnjeg direktora Vojnobezbednosne agencije Svetka Kovača, koji je tu dužnost preuzeo 2005. godine

  • 2

Vlada Srbije je na današnjoj sednici razrešila Svetka Kovača dužnosti direktora Vojnobezbednosne agencije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

 

Vlada Srbije je razrešila Svetka Kovača dužnosti direktora Vojnobezbednosne agencije i donela je odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora privrednog društva "Državna lutrija Srbije".

 

Vlada je usvojila Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre, kojim se uvode  novine u sistem finansijskog izveštavanja i preciziraju obaveze dostavljanja finansijskih izveštaja i rokovi za njihovu obradu i objavljivanje.

 

Vlada je usvojila Program finansiranja aktivnosti i mera efikasnog korišćenja energije u 2014. godini, saopšteno je posle sednice.

 

Podsetimo Svetko Kovač je kao general penzionisan 6. oktobra 2005. godine, ali ga je već dan kasnije Savet ministara imenovao za direktora Vojno – bezbednosne agencije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA