Gašić: Vučić da bude premijer!

Želimo našeg predsednika da bude premijer zemlje da Srbiju brže, krupnijim koracima uvede u moderan svet, da organizuje Srbiju da bude zemlja u kojoj bi svako poželeo da živi", rekao je Gašić za RTS pred sednicu predsedništva i izbornu skupštinu SNS

  • 9

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić očekuje da će lider naprednjaka Aleksandar Vučić danas saopštiti odluku o mogućim vanrednim parlamentarnim izborima i poručuje da ta stranka želi da Vučić bude premijer kako bi Srbija brže napredovala.

- Želimo našeg predsednika da bude premijer zemlje da Srbiju brže, krupnijim koracima uvede u moderan svet, da organizuje Srbiju da bude zemlja u kojoj bi svako poželeo da živi - rekao je Gašić za RTS pred sednicu predsedništva i izbornu skupštinu SNS.

On je podsetio da su svi potpredsednici SNS ranije već izneli stav da žele da se ide na vanredne izbore kako bi Vučić koji ima ogromnu energiju i uživa veliko poverenje došao na čelo vlade.

Najnovija istraživanja pokazuju koliko građani imaju poverenje u Vučića, koliku on energiju ima, koliko je njegova reč važna i koliko on drži do svoje reči, istakao je Gašić.

On je naveo da je stranka Vučiću dala mandat i poverenje da donese odluku o izborima i da očekuje da on danas izađe ispred predsedništva i kaže da li ćemo na izbore ili nećemo, a da posle skupštine ta odluka i bude objavljena.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    25. januar 2014 | 09:51

    Potpuno je isto. I ovako vedri i oblači.

  • Dovla

    25. januar 2014 | 11:47

    Sveti Vladika Nikolaj " Obrazovan je onaj koji ima obraza." Da li ti Vucicu imas obraza i da li znas sta je stid,dvadeset godina si nam trubio o Velikoj Srbiji i kako ce zazaliti svi srpski neprijatelji kada ti dodjes na vlast,pa eto dosao I to uz pomoc tih neprijatelja kojima si nekad pretio,a sto se tice VELIKE SRBIJE vidi se da si zadovoljan I BEOGRADSKIM PASALUKOM

  • Milorade crni sine

    25. januar 2014 | 12:37

    Sta vam je ljudi...ista lica u vrhu i pri njemu vec godinama u nazad bar jedno 20/25 god....sad samo mazu oci narodu da bi zamenili fotelje...posle ista prica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA