VUČIĆ: Partijske knjižice nikog ne štite, pa ni Tomića!

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom privođenja predsednika Izvršnog odbora Univerzal banke i poslanika SNS Dragana Tomića, da su nadležni organi obavezni da rade svoj posao u skladu sa zakonom

  • 13

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom privođenja predsednika Izvršnog odbora Univerzal banke i poslanika SNS Dragana Tomića, da su nadležni organi obavezni da rade svoj posao u skladu sa zakonom, a ne u skladu sa partijskom knjižicom.

Vučić je, na pitanje povodom slučaja Tomića i da li će i drugi privrednici koji su izvlacili pare iz Unvierzal banke biti pozvani na odgovornost rekao da nije tužilac i da se ne bavi poslom tužilaštva i policije.

- Ovo je teška stvar koju sam čuo jer se radi o poslaniku SNS. Ali nadležni organi imaju obavezu da rade svoje posao u skladu sa zakonom a ne u skladu sa partijskom knjižicom, partijskom pripadnošću i ličnim prijateljstvom. To je veoma važna poruka za sve ljude. O tome sam razgovarao i danas u Kolubari jer sam čuo pritužbe na račun pojedinih ljudi, ne čelnih, koji su takođe iz SNS - rekao je Vučić i nagalsio da je svima jasno stavio do znanja da ih partijska knjižica svakako neće štititi.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA