Dinkić: Ivice, šta bi dao da si na mom mestu?

Lider URS isprozivao ministra policije Ivicu Dačića za falširanje "Miljacke" na svom Tviter nalogu

  • 0

"Uskoro oproštaj od Moskve. Uz jednu dugmetovsku poruku Ivici Briselskom - Šta bi dao da si na mom mestu... :)"  - poručio je Dinkić Ivici Dačiću na Tviteru i zakačio svoju fotografiju iz Moskve.

Iako sastanči u dalekoj Moskvi, Dinkić nije mogao da odoli, a da ne prokomentariše video klip na kome se ministar policije Ivica Dačić prihvatio mikrofona i zapevao "Miljacku" usred Brisela, na koncertu Kusturičinog benda.

S obzirom na to da je lider URS-a već nadenuo Dačiću nadimak "Ivica Briselski", čini se da nije jasno ko kome tu zavidi:

- Ko bi rek'o čuda da se dese... Dačić u Briselu, a ja u Moskvi :) - napisao je Dinkić, a nije izdržao da se ne osvrne na klip: "Malo je falširao, ali cenim želju i volju"

 

Ipak, porukom Dačiću "šta bi dao da si na mom mestu", Dinkić nije precizirao da li je mislio na boravak u Moskvi ili na Bogom danu "muzikalnost".

- Kada vidi klip, Željko će da zapeva onu Bajaginu "Vidi šta mi je uradio od pesme mama" - zaključio je Dinkić aludirajući na Željka Joksimovića, muzičkog autora "Miljacke".

(A. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA