Čedomir Jovanović sahranio oca

Čedomir Jovanović je bio izuzetno blizak sa svojim ocem, koji je uvek snažno podržavao ideje i političke aktivnosti svog sina. Tragičan događaj desio se u petak, dok je Jovanović bio u kampanji po Srbiji

  • 11

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije, na svom Facebook profilu obavestio je članove svoje stranke da danas neće učestvovati u kampanji zbog važne privatne stvari. Iz komentara FB prijatelja, videlo se da se radi o tragičnom povodu, sahrani Čedomirovog oca Jovice, koji je preminuo 21. februara.

Prijatelji na Fejsbuku Čedomira Jovanovića emotivno su reagovali, dajući mu podršku u tako teškom trenutku i istovremeno se zahvaljujući na snazi i volji da istraje u borbi za bolju Srbiju. Jovanović je bio izuzetno blizak sa svojim ocem, koji je uvek snažno podržavao ideje i političke aktivnosti svog sina. Tragičan događaj desio se u petak, dok je Jovanović bio u kampanji po Srbiji.

Lider LDP-a odlučio je da, i zbog uspomene na oca, i zbog velikog posla za Srbiju koji je pred njim, kampanju nastavi kao i uvek, sa najvećom mogućom energijom, ali da samo danas, na dan sahrane, ostane u Beogradu i isprati oca.

Jovanovićeva je na svom profilu ostavio sledeću poruku:

"Postovani članovi LDP

Danas necu biti u kampanji, imam jedan važan posao da obavim.

Od sutra pa do 16. marta, zajedno sa svima vama, obaviću jedan važniji posao. Povešću LDP u osvajanje najboljeg rezultata na izborima otkad naša partija postoji.

Samo na taj način, sa mesta na kome sam i u vremenima u kojima sam, mogu da ostvarim ono zbog čega sam i odgajan i vaspitan: da dam svojoj zemlji najbolje što umem, znam i mogu. Da moji roditelji budu ponosni na mene - što sam učinio sve da svim drugim roditeljima olakšam njihov posao.

Danas imam važan posao, a sutra se vraćam na onaj posao za koga su moji roditelji uvek znali da je važniji i uvek mi pomagali u tome. Na posao da našoj zemlji bude bolje.

Hvala Vam svima na podršci i pomozite mi da ovaj važan posao obavimo zajedno. Naši roditelji će biti ponosni, naša deca će nam biti zahvalna."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni presevo

    24. februar 2014 | 18:08

    Primi saucesce cedo

  • Zlata

    24. februar 2014 | 18:02

    Laka mu zemlja.Bio je izuzetan covjek a kakav otac takav i sind.Slava mu!

  • Ljiljana Damnjanovic

    24. februar 2014 | 18:01

    Saosecam savasim bolom budite istrajni jer i onbi to zeleo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA