ĐURIĆ NAPUŠTA POLITIKU I LDP: Neće davati izjave, gasi Tviter nalog!

Dojučerašnji funkcioner LDP i narodni poslanik rekao je da se čak više neće vraćati ni na Tviter i da su današnji tvitovi bili "samo način da prekine sve besmislene spekulacije"

  • 6

Potpredsednik LDP Bojan Đurić najavio je danas da napušta politiku i da gasi svoj nalog na Tviteru, na kome je pored Čedomira Jovanovića bio svakako jedan od najaktivnijih političara.

Đurić, za kog se spekuliše da je podneo ostavku na potpredsedničku funkciju u stranci, na društvenoj mreži Tviter obavestio je javnost da se politikom više neće baviti.

- Bio sam potpredsednik LDP, dosađivao sa TV. U Zemunu sam osvojio 4,2 odsto, u nedelju 3,35 odsto. Moj rezultat. Za to ne trebam da ostanem to - napisao je Đurić.

Putem Tvitera Đurić je želeo i da prekine spekulacije da odlazi u NDS Borisa Tadića, što je doživeo kao uvredu.

- Od mene neće biti izjava, feljtona, razvlačenja po blatu. Nisam idiot. Nije politika jedino čime ljudi mogu da se bave. Posebno ne na silu - napisao je Đurić.

Dojučerašnji funkcioner LDP i narodni poslanik rekao je da se više neće vraćati na Tviter i da su današnji tvitovi bili "samo način da prekine sve besmislene spekulacije".

- Da ne razvlačimo...da se konačno pozdravimo, što se TW tiče...hvala i čuvajte mi TW - dodao je Đurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nole

    23. mart 2014 | 14:50

    Svi ga napustite to je najbolje za Cedu

  • Sima

    23. mart 2014 | 20:41

    Bojan je veoma dobar politicar samo u pogresnoj stranci i zao mi je sto ga necemo gledati u skupstini , bravo sto je napustio Ldp i zeleo bih da ga vidim sa Sasom Radulovicem jer to je pokret koji je u usponu i ima buducnost.

  • 183485 RS

    23. mart 2014 | 15:21

    Pisi kad stignes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA