BRUTALNO UBISTVO U PODGORICI: Ubice na motorima izrešetale švercera kokaina

U Podgorici ubijen Aleksandar Brajović dok je u svom "range roveru" stajao na semaforu

  • 5

Aleksandar Brajović (47) upucan je dok se vozio u subotu oko 20 sati po naselju Zabjelo u Podgorici. Kada je stao na semaforu presrela su ga dvojica muškaraca na motoru.

Bili su obučeni u crno i maskirani i počeli su da pucaju na njegov "range rover". Brajović je pokušao da im pobegne pa je stisnuo gas.

U silnoj panici udario je u "audi" koji mu je išao u susret. U njemu je bio bračni par s troje dece, ali su, srećom, svi prošli s lakšim povredama.

Brajović, koji je bio povređen, izgubio je kontrolu nad vozilom i onesvestio se. Iako je brzo stigla Hitna pomoć i lekari pokušali da ga ožive, preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja.

Ubijeni je policiji poznat odranije i nekoliko puta je bio privođen zbog krivičnih dela. Suđeno mu je zbog šverca kokaina.

Foto-ilustracija: Telegraf, Profimedia/Sciencephoto RM Foto-ilustracija: Telegraf, Profimedia/Sciencephoto RM

Brajović je već bio žrtva atentata 2003. kad je izrešetan njegov "mercedes", no tada je prošao samo s lakšim povredama jer je uspeo da iskoči iz auta sa suvozačevog sedišta usred pucnjave.

Policija sumnja da su ubice duže vreme pripremale likvidaciju, jer su znali kuda se kreće Brajović. Istraga je još u toku.

(Telegraf.rs / JutarnjiList)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    16. avgust 2015 | 17:03

    Bas cudno

  • N24

    16. avgust 2015 | 18:27

    Sigurno je bio pošten.....

  • fap_masina

    16. avgust 2015 | 20:45

    Svako sebi bira zivotni put, ako je odabrao posao sa kojim se bavi znao je da to nije vecno. U svakom slucaju laka mu crna zemlja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA