Krao poklopce od šahtova, pa mu konj upao u rupu: Jeziv prizor u Bačkoj Palanci (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dok je krao šahtove ostavio je izglednelog polumrtvog konja da stoji na ulici pored otvorenog šahta

  • 20

U utorak, oko 14 časova, u Bačkoj Palanci, Aleksandar S. prijatelj udruženja životinja, došao je na teren po pozivu građana i zatekao prizor iz horor filma. Čovek je krao poklopce za šahtove, a dok je to radio, ostavio je izglednelog konja da stoji na ulici pored jednog otvorenog šahta.

HOROR U SKOPLJU: Šetao je ulicom sa sekirom u rukama, a onda je prišao psu koji je spavao i zario mu je u glavu. I to pred punim kafićem (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Za sada nije poznato kako je nesrećna životinja upala unutra. Ubrzo se okupio narod, došla je policija, vatrogasci i nakon uzaludne borbe da životinji pomognu i izvuku je napolje, akcija se završila neuspešno, te je konj umro u najvećim mukama.

Čovek se pravdao da nije kriv i da ne zna kako se nesreća dogodila, ali očevici kažu da je pre dolaska policije pretio da će tužiti opštinu, i dodali su da ga tu svakodnevno viđaju jer dolazi u "pohode" na zgradu koja još nije završena, a radovi su u toku.

Pogledajte uznemirujući video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA