Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. 

Na našem portalu istakle su se sledeće.

Danijela i Dejan Velimirović iz Ćuprije priredili su Jagodincima svadbu za pamćenje. Ne po iću i piću. Oni su se usudili da urade ono na šta bi retko koji mladenački par pristao - da unište svoj autfit, pa su se ona u venčanici, a on u odelu spustili niz tobogan pravo u bazen.

Vuk Erceg koji je pre četiri i po godine pao u komu prilikom pada u provaliju u tašmajdanskom parku, mogao bi danas da se probudi, kaže njegova mama Irena.

U Srbiji tačno 330 osoba ima položen test za upravljanje bespilotnim vazduhoplovom (dronom), ali bez obzira na to, oni sa dronovima ne mogu da snimaju lokacije koje požele a jedna od takvih je i stadion Fudbalskog kluba Partizan. Više o tome pročitajte OVDE.

Aca Lukas kojem je juče pozlilo, otkazao je koncert u Srebreniku i zabrinuo sve fanove. Aca je za Telegraf ispričao šta mu se desilo i kako se sada oseća.

Krasnodar je pobedio Zvezdu sa 3:2 u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope, ali crveno-beli mogu da budu prezadovoljni rezultatom, naročito zbog toga što nisu blistali u igri, a i dva gola u gostima su ozbiljna stvar pred revanš za sedam dana u Beogradu.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle poraza od Krasnodara u Rusiji (3:2) u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, da je njegov tim ostvario aktivan rezultat i da se nada da će uz punu Marakanu u revanšu moći da eliminišu rusku ekipu, koju i dalje smatra favoritom. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA