Žika Bomba iz Austrije proslavio ćerkin 18. rođendan: Potrošio 100.000 evra, Đani napravio feštu dok je slavljenica igrala na stolu! (VIDEO)

Gosti su oduševljeno fotografisali hranu jer takav dijapazon sigurno više neće imati prilike uživo da vide

  • 69

Živojin Trifunović, zvani Žika Bomba, vlasnik nekoliko građevinskih firmi u Austriji pokazao je kako se slavi punoletstvo ćerki mezimici. Na kraju, krajeva, jednom se ćerki slavi punoletstvo! Da nije štedeo, vidi se na snimku koji je osvanuo na Jutjubu. On je za Sarino veselje u Žagubici potrošio čak 100 hiljada evra!

(VIDEO) NAJLUĐA STVAR SA ANASTASIJINE ŽURKE: Probali smo njenu rođendansku čokoladu

Za slavljenicu je napravljena torta duga 1,8m. Dekoracija restorana, stolovi sa sve svećnjacima, hrana i kolači u svim bojama i svih oblika... Gosti su oduševljeno fotografisali hranu, jer takav dijapazon sigurno više neće imati prilike uživo da vide.

Bomba je angažovao najpoznatija muzička imena da mu zabavljaju goste, a među njima Đanija, Topalka, Sanju Maletić i druge.

Slavljenica je imala i preobuku kako dolikuje i po dobrom srpskom običaju, "završila" je igrajući na stolu okružena svojim društvom.

Printskrin: Youtube/vaaib production

Ovako je izgledala slavljenica...

Printskrin: Youtube/vaaib production

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    19. avgust 2017 | 23:23

    To je slika danasnje Srbije...sve primitivac do primitivca

  • Fap masina 🚒

    19. avgust 2017 | 23:22

    Za nepoverovati; danas tekst o albanskim milionerima svi pišu pozitivno. U pitanju naš čovek svi pišu negativno, teško nama sa nama !!!

  • ja

    19. avgust 2017 | 21:55

    Lepa devojka i ovi mladi danas koji slusaju samo ovo dno dna od muzike a narocito ovog drekavca Djanija punjeno prase., steta za omladinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA