Devojčica T.K. isprebijana nasred ulice u Prokuplju: Svi samo gledali, niko nije prišao da pomogne

T.K. (17) je navela da se napad dogodio nasred glavne ulice, nešto pre ponoći. Napadač se zatrčao i iz sve snage je pesnicama udario u grudi. Devojčica je pala i udarila glavu

  • 50

Sedamnaestogodišnja T. K. iz Prokuplja objavila je otvoreno pismo na Fejsbuku u kom tvrdi da je, ni kriva ni dužna, napadnuta u tom gradu. Ona je navela da se napad dogodio nasred glavne ulice u Prokuplju, pre ponoći. Napadač se zatrčao i iz sve snage je pesnicama udario u grudi. Devojčica je pala i udarila glavu.

Perica je dao kompliment devojci na ulici u Beču, pa je izboden nožem u grudi! Kobna rečenica i poslednji status na Fejsbuku (FOTO) (VIDEO)

Napadač je pronađen i priveden, a u toku iste noći je i pušten iz pritvora.

U pismu je navela da je izrevoltirana, preplašena i zabrinuta i da ju je razočaralo to što niko od sugrađana nije prišao da joj pomogne, iako je tražila pomoć.

"Zar će oni koji napadaju ljude po ulici jer im treba droga, biti samo večeras u pritvoru, a od sutra opet slobodno da hodaju gradom... Zar da se, kao devojčica, plašim koga ću da sretnem i šta će da mi urade. Otvorili su mi oči. Živim u jednom mestu, gde vrištim, plačem i molim za pomoć, a niko da priđe… Svete, tužan li si…", navela je Tamara u svojoj objavi.

Kako se navodi, svi koji poznaju Tamaru znaju da je uzorna učenica prokupačke Gimnazije, posvećena umetnosti i stvaranju. Trenutno je zamenica predsednika Književne omladine Prokuplja, aktivno piše, pleše i peva.

(Telegraf.rs / Izvor: novostitop.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borca

    20. avgust 2017 | 14:25

    Halo, ljudi, sta pisete vi!? Devojcica je napadnuta, izudarana, pa jos i vi po njoj, strasno. Imate li decu? Mozda se devojcica vracala npr sa neke sportske aktivnosti, pa i da nije ima pravo da se slobodno krece po gradu. Devojci zelim da se brzo oporavi,nadam se, iskreno da ce krivac biti kaznjen.

  • Danijel

    20. avgust 2017 | 13:09

    Ne opravdavam bilo kakav vid nasilja, ali se zapitam kako to da žrtve uvijek budu neki "ni krivi ni dužni" ljudi?

  • Marko cg primorje

    20. avgust 2017 | 13:16

    Uzas dje na djevojku mrco odje u cg bi te familija ubila e srbijanska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA