Veće plate u javnom sektoru: Vučić otkrio i za koliko

- Pošto znam stanje u budžetu i kako stoje stvari u avgustu i julu - biće prostora za povećanje. Da li će biti devet ili 11 odsto, odluku će doneti Vlada - rekao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će biti prostora u budžetu za povećanje plata u javnom sekotoru i da će Vlada doneti odluku da li će to biti devet, 10 ili 11 odsto.

Vulin: Pripadnicima Vojske Srbije biće uvećane plate za 10 odsto

VELIKI PRESEK PLATA U SRBIJI: Najbolje se zarađuje u Novom Beogradu, a evo u kom mestu su prosečne plate manje od 27.000 dinara

Vučić je juče novinarima, odgovarajući na pitanja o plati, odnosno o najavi ministra odbrane Aleksandra Vulina da će plate vojsci biti veće 10 posto, rekao da je razgovarao sa predstavnicima Vlade i da će oni doneti konačnu odluku o povećanju plata.

- Pošto znam stanje u budžetu i kako stoje stvari u avgustu i julu - biće prostora za povećanje. Da li će biti devet ili 11 odsto, odluku donosi Vlada - naveo je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    29. avgust 2017 | 09:26

    Pa povecaj konacno, pricas vec 2 godine istu pricu.

  • GP

    29. avgust 2017 | 09:21

    Penzije niko i ne pominje, a to je sve od nasih para. Vraticete vi penzionerima i to sa kamatom, a to ce opet platiti ovaj jadni narod.

  • Tanja

    29. avgust 2017 | 09:49

    A penzije ne pominje, koga briga za penzionere,nek idu na kazan da se prehrane,SRAMOTA???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA