≫ 

JEZIVE PROGNOZE: Da Irma udari Srbiju, ceo Balkan bi bio ZBRISAN U SEKUNDI, a najveći deo Evrope bio razoren i u potpunom mraku! (FOTO)

Budući da se Irma kreće brzinom od 135km/h procenili smo šta bi se desilo da Srbiju pogodi uragan ove jačine

Uragan Irma je na svom sedmodnevnm putu iznad Kariba do sada odneo 25 života, uništio sve pred sobom, a procenjuje se da će danas talas ove snažne oluje stići i na Floridu i potpuno sravniti zapadnu obalu.

Irma besomučno juri ka Majamiju, prvi udari već su počeli: Oči cele planete uperene su ka Floridi! (FOTO) (VIDEO)

Posle Irme na Kubi ostala pustoš: Uragan uništio sve pred sobom, apokaliptični prizori na ulicama (FOTO) (VIDEO)

Budući da se Irma kreće brzinom od 135km/h procenili smo šta bi se desilo da se iznad Srbije nađe uragan ove jačine i razmera.

Gledajući na mapi, uragan ne samo što bi sravnio Srbiju, nego bi njegovi udari išli do Rima i Milana, zatim na severu do Minhena i Praga, dotakao bi Varšavu, prešao preko Odese, Istanbula, cele Grčke, dok bi Albaniju, Crnu Goru, Srbiju i zemlje regiona zbrisao u sekundi.

To znači da bi najlepši spomenici kulture, kao i najlepše građevine koje privlače milione turista svake godine - nestali!

Foto - Montaža: Telegraf

Budući da je Irma na Bahamima isušila okean, verujemo da bi Jadransko, Crno more i deo Egejskog potpuno nestali, a pitanje je koliko bi života odneo uragan na području Balkana.

Ovoliko jak udar u sekundi bi prekinuo dotok električne energije u većem delu Evrope, i pitanje je koliko bi vremena prošlo dok se šteta ne sanira, ako se uzme u obzir kolika je šteta nastala na Karibima.

Budući da Irma nosi sve pred sobom, ne smemo ni da pomislimo koliko bi ljudskih žrtava bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    10. septembar 2017 | 13:16

    Pozdravlja ih mala Milica Rakić

  • 11213

    10. septembar 2017 | 12:59

    A što da udari u Srbiju ? Dosta smo mi udarani sa svih strana, uporedite bombardovanje Srbije i šta bi se desilo da je bombardovan recimo Vašington.

  • Zoran

    10. septembar 2017 | 12:24

    Videcemo kako ce biti na Floridi, ali ne samo po slikama, vec po forumima gde obicni ljudi pricaju. Verujem da nece biti nista posebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA