Majka je držala tek rođenu bebu u rukama i nasmešila se. Izgovorila je TRI REČI, i u sledećem trenutku zauvek zatvorila oči (FOTO)

Ova priča je toliko jaka, da će vas naterati ozbiljno da se zapitate

  • 4

Poznati ginekolog imao je dan od kojeg će se teško oporaviti, te je svoju priču podelio na društvenim mrežama kako bi olakšao dušu. Nakon što je obavio porođaj, preminula je majka koja je sa poslednjim udahom života ipak uspela da vidi svoju bebu. Priču prenosimo u celosti, jer je za kratko vreme postala viralna, i podeljena je mnogo puta za kratko vreme od kako je postavljena. Naravno da je u pitanju urbana legenda, ali je veoma poučna i korisna, pa je prenosimo u celosti.

Odloženo suđenje ginekologu koji se sumnjiči za smrt bebe u Valjevu

- Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor porodio sam puno trudnica i svaki put kada uđem u porođajnu salu molim Boga da nagradi sve majke. Bol koji žene podnose tokom porođaja je neopisiv i on ne uključuje devet meseci trudnoće. Prolaze kroz puno toga samo da bi na svet donele novi život.

- Danas sam plakao jer sam izgubio jednu ženu, ne molimo se za ovakve stvari ali ponekad Bog ima drugačije planove - napisao je ginekolog.

Majka koja je umrla sa bebom u naručju ostavila je neizbrisivi trag na lekara jer se njena trudnoća ostvarila zahvaljujući čudu.

-  Zašto je slučaj ove žene bio tako bolan? Ona nije mogla da ima decu 14 godina! Na kraju Bog je počastio, bilo je to iznad nauke i ljudskog znanja. Bila je trudna uprkos tome što što je imala ciste na jajnicima i punu maternicu mioma.

Nakon devet meseci muž je doveo ženu u porodilište, srećan što će konačno upoznati maleno biće koje će krasiti naš svet. Međutim, porođaj je bio veoma bolan i satima je trajao, te je ginekolog odlučio da je potrebno da se izvrši carski rez.

- Izgubili smo je, ali beba je bila živa. Pre nego što je umrla, držala je bebu u rukama i nasmešila se. Rekla je ''Bog je najveći'' i onda je umrla. Bio sam potrešen i tužan, otišao sam do njenog muža da mu kažem šta se dogodilo, a nakon što je čuo, onesvestio se, njegov srećni dan se pretvorio u tužni. Danas smo izgubili jedan život rađajući novi - objasnio je on.

Ginekolozi najbolje razumeju da svaki porođaj može da se završi tragično, kao i koliko je hrabrosti potrebno da bi na svet došao novi život.

- Molim vas poštujte žene, jer one prolaze kroz dolinu smrti samo da bi donele novi život. Poštujte svoje žene! Nositi bebu devet meseci nije šala, a porađati se satima samo da bi rodila vaše dete je velika žrtva. Molim vas, ako imate problema sa svojom majkom, sada je nazovite! Ona je prošla kroz puno toga da bi vas rodila! - podseća ginekolog na stvari koje nikad ni ne bi trebalo da zaboravimo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    3. oktobar 2017 | 12:02

    Izvini doktore, a da ne mislis da si ti malo zatajio i tek posle 7 sati operisao, umesto odmah. Sa toliko komplikacija i dijagnoza pre trudnoce ne ceka se nikada, a tek ne 7 sati od pocetka porodjaja. Tuzno...

  • Groficaofica

    3. oktobar 2017 | 10:45

    Majke na pijadestal

  • Olga

    3. oktobar 2017 | 20:10

    Majcinstvo je dar, sreca, ali malo ko je svestan, koliko je tesko i rizicno doneti posle devet meseci dete na svet. Moze doci do nenadanih komplijacija,o zivot i majke i bebe opasnih, zato volite svojemnajke, svoje zene, njihova uloga je teska i odgovorna. Postujte ih, one to zavreduju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA