≫ 

Porodica Danilović ponos Srbije: Miloš i Ivana završili fakultete sa svim desetkama! (FOTO) (VIDEO)

Nijedan ispit nisu pali, niti poništili

  • 8

Brat i sestra, Miloš i Ivana Danilović, ponos su naše zemlje, s obzirom na to da su oboje završili fakultete sa svim desetkama, i nikada nisu pali ispit. Miloš je doktor medicine i jedan od najmlađih oficira, a Ivana je završila pravni fakultet.

VELIKI USPEH NAŠE INTELEKTUALNE ELITE: Profesorka PMF-a na vrhu akademske institucije iz Evrope

Miloševa i Ivanina priča treba da bude inspiracija svim mladim ljudima, jer su pokazali da se trud i rad uvek isplati, i da je sve moguće. Miloš je završio medicinu na Univerzitetu odbrane u Beogradu, na Vojnomedicinskoj akademiji, a ponosni roditelji ističu da će dugo pamtiti trenutak kad je Miloš dobio nagradu kao najbolji kadet, prof. dr Stevan Šefer, i zlatni paradni bodež.

- Malo sam plakala kad smo bili u Skupštini. To je posebna priča. I suze od sreće i radost, sve se pomeša - ponosno i sramežljivo priča Miloševa majka za emisiju 150 minuta, televizija Prva, Brankica Danilović o trenutku kad joj je sin primao nagradu.

Miloš pored brojnih obaveza koje je imao na fakultetu, nije zapostavio svoje prijatelje i drugove, kao ni svoju devojku koju je stalno podsticao da završi fakultet. Iako su bili razdvojeni, uspevao je da održi i vezu koju su on i devojka započeli u Mačvi.

Miloševa devojka Printksin: 150 minuta/TV PRVA

- Prvo smo se dopisivali preko Fejsbuka, pa smo se upoznali. Ja sam njega prva pozvala, moram da priznam - kroz osmeh priča Miloševa devojka, Jelena Radojčić.

I Ivana Danilović, kao i Miloš, ponos je svojih roditelja, a prijatelji ističu da se od nje ništa manje nije ni očekivalo.

- Ona bukvalno šta zacrta, to i ostvari, za nju nema ograničenja - nasmejano je izjavila Kristina Jocković, Ivanina drugarica.

Da je sve moguće, pokazali su ovi mladi ljudi za koje je nebo granica.

Priču o njima pogledajte u videu ispod:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADA

    21. oktobar 2017 | 08:34

    E o ovakvim mladim ljudima treba da se pise a ne svaki dan ona dva klosara iz zadruge

  • Dr

    21. oktobar 2017 | 09:11

    Čoveče, piše se o njima a da se nisu skinuli do gole kože, nikoga nisu pljuvali, nisu nikoga uvredili...ona nije starleta niti on starletan. Neko se setio da napiše nešto o normalnom srbinu i srpkinji. Svaka čast, njima i roditeljima.

  • EL...

    21. oktobar 2017 | 11:55

    Osveženje čitat , bravo , imamo i drugu vrstu omladine ! Sve najbolje i puno uspeha na dalje ! Čestitam roditeljima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA