≫ 

Još samo danas imaćemo letnje temperature, već za nedelju pripremite zimske stvari

Jutarnja temperatura od 3 do 12 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni

  • 0

Srbiju danas očekuje sveže jutro, sa maglom po kotlinama i dolinama. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 12 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.

TEMPERATURNI ŠOK OD PONEDELJKA: Čekaju nas veliki vremenski preokret, kiša i sneg! (FOTO)

Od nedelje 29. oktobra počinje zimsko računanje vremena: Spavaćemo sat duže!

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko oko 24 stepena.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 28. oktobra, u nedelju će jutro biti sveže, ponegde sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak oblačno, hladno i vetrovito, sa kišom, na planinama sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Očekuju se obilne padavine, u većini mesta od 20 do 30 mm, a na istoku i jugoistoku Srbije oko 40 mm, lokalno i preko 60 mm. U sredu slabljenje i postepeni prestanak padavina.

Od četvrtka suvo, u jutarnjim satima hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dnevna temperatura u manjem porastu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA