≫ 

Novi trend razbesneo Srbe: Pozvone im na vrata, pobegnu, a ostave paket koji uznemirava

Sve veći broj napuštenih pasa i mačaka postaje ozbiljan problem

  • 7

U poslednje vreme ljudi sve češće ostavljaju štence i mačiće ispred tuđih vrata u nadi da će se novi vlasnici bolje brinuti o njima. Ipak, ova ideja ne sviđa se baš svima.

Mislili ste da su ovo pileća krilca? Prevarili ste se (FOTO)

Na Fejsbuku se oglasila Marijana koja se našla zatečena kada je ispred svojih vrata ugledala male štence.

- Staviš kučiće u gajbu, pozvoniš ljudima i okreneš se i odeš. Koliko treba da budeš drzak, da to uradiš. A oni vire iz gajbe, mirni, ne znaju šta ih je snašlo. Tako da očekujete nešto slično, ovo polako postaje trend. Od toga da su ih ranije davili ovo je ipak pomak. Ako neko želi da popravi ovako odvratan početak, neka se javi - napisala je na Fejsbuku Marijana iz Sremske Mitrovice.

Sve veći broj napuštenih pasa i mačaka postaje ozbiljan problem, dok sva udruženja apeluju na odgovorno vlasništvo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pule

    27. oktobar 2017 | 23:43

    Niz nepravilnosti sa zivotinjama,njihovim ponasanjem...jer i ja OBOŽAVAM životinje imao sam i Kerove i macke,kanarince,hrcka...naravno dok sam imao DVORIDTE I KUCU..ali ovo je PRETERANO i sa zakonima i prerasta u POLTRONSTVO! Prvo,životinje NE ŽIVE svoj ŽIVOT već VAS,zapravo po VAŠOJ VOLJI..kad u Srbiji čak i NEKAD IMUCAN,danas živi na IVICI GLADI a vodi KERA koji recimo VUCICA mora svakog dana da ISTRČI OKO 10-Ak km,a Vi to NE MOŽETE da mu priustite! Drugo su ZARAZE,paraziti,virusi..koji su recimo u crvenom sistemu za životinje NORMALNI ali za Vas,ukućane pa i komšije,NISU! Treće je kad se ZADOVOLJITE životinju IZBACITE i tako NE PRIPREMLJENU životinju puštate da DRUGI o njoj BRINU a poznato je da NEMAMO PROSTORA za njihovo čuvanje pa se NADJU NA ULICU gde NE RETKO napadaju baš LJUDE,DECU...! TO JE PROTIV SVIH PRAVILA,nemojte se pitati pa zar NE VOLITE ŽIVOTINJE i Vi ste sad ODGOVORNI za SVE pa i napuštene zivotinje,recimo za UGRIZ PASA ne treba GRAD da isplaćuje,zapravo SVI MI,već Vi koji imate i držite životinje ,poput recimo OSIGURANJA VOZILA,ja NEMAM VOZILOM NE PLACAM !

  • Trpim mučenje jad bedu siromastvo I probleme u porodici raspaloj

    28. oktobar 2017 | 00:33

    Strasno nema sta

  • kiki

    27. oktobar 2017 | 23:36

    Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA