OD VETRA ĆEMO DA POLUDIMO: Evo kada staje košava (FOTO)

U sredu je najavljena kiša za celu zemlju, tako da se očekuje da će to tada vreme biti ujednačeno

  • 2

Vetar koji duva od sinoć širom Srbije mnogima ide na nerve, pa se već pitaju dokle će. Zbog jakih udara, iz AMSS su čak apelovali na vozale da pažljivo voze i ne jurcaju. Sudeći prema trenutnoj prognozi, vetar će nas živcirati još nekoliko dana.

U Srbiji će sutra ujutru po kotlinama zapadne i južne Srbije mestimično biti magla i slab mraz, a u toku dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, do 16 stepeni. U sredu je najavljena kiša za celu zemlju, tako da se očekuje da će to tada vreme biti ujednačeno.

VELIKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Koliko ćemo imati sunčanih dana, kada nam stižu pljuskovi i zima (FOTO)

Već od srede uveče mogu se očekivati slabiji udari vetra, a do kraja radne nedelje situacija će se sasvim normalizovati u celoj zemlji.

Beograd

Prema izgledima vremena za narednih šest dana, u sredu će biti pretežno oblačno i mestimično sa kišom. U četvrtak umereno do potpuno oblačno ujutro i prepodne još ponegde sa kišom. Posle podne sa jugozapada postepeno razvedravanje.

U petak, subotu i nedelju biće pretežno sunčano. Danas i sutra nas očekuje povremeno jak vetar, međutim od srede će se situacija smiriti.

Foto:Printskrin/Accuweather

Novi Sad

Novosađane u narednom periodu očekuje kišovito vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a u petak i subotu mestimično sunčano vreme. Ipak, u nedelju će temperatura biti 11 stepeni i očekuje se kiša.

Danas i sutra duvaće jak vetar, međutim od četvrtka će se situacija normalizovati.

Foto:Printskrin/Accuweather

Niš

Nišlije u narednom periodu očekuje pretežno kišovito vreme. Danas je najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u četvrtak će pasti kiša. Prema prognozi "Accuweather-a" u sredu se očekuje nekoliko pljuskova i jakih oluja sa grmljavinom.

U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša će padati  i u petak, subotu i nedelju.

Već od srede u večernjim satima može se očekivati slabljenje udara vetra.

Foto: Printskrin/Accuweather

Kragujevac

U Kragujevcu će u narednom periodu biti uglavnom oblačno i kišovito vreme. Danas je najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša, a očekuje se i pljusak. U nedelju će temperatura znatno pasti i na 6 stepeni, a moguća je i kiša.

Foto: Printskrin/Accuweather

Užice

Užičane u narednom periodu očekuje kišovito i oblačno vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša neće prestati da pada sve do nedelje kada se očekuje zahlađenje.

Foto: Printskrin/Accuweather

Leskovac

U Leskovcu će u narednom periodu biti uglavnom oblačno i kišovito vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša, a očekuje se i pljusak sa grmljavinom.  U nedelju će temperatura znatno pasti, a moguća je i kiša.

Foto:Printskrin/Accuweather

Čačak

Čačane u narednom periodu očekuje kišovito i oblačno vreme. Danas je  najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša neće prestati da pada sve do nedelje kada se očekuje zahlađenje.

Foto: Printskrin/Accuweather

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    6. novembar 2017 | 19:30

    Ne znam nikoga ko je poludeo od kosave.

  • Skitnica

    7. novembar 2017 | 10:23

    Kosava obicno duva tri dana a ako nestane posle toga onda duva sedam dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA