Iz prodaje povučeno skoro DVE TONE Cipiripi krema, jer je komad gume upao unutra!

Rešenjem inspektora zabranjen je promet predmetne serije i naređeno je povlačenje iz prometa kompletne predmetne serije (1.953 kg proizvoda)

  • 3

Inspektori Ministarstva poljoprivrede zabranili su promet i naložili povlačenje 1.953 kilograma kakao krem proizvoda i mlečnog krem proizvoda Nestle cipiripi, jer je komad gume upao u proizvod.

VAŽNO: Povučeno 4,3 TONE Banat čokolade iz prodaje zbog BUĐI!

- Nakon obaveštenja proizvođača Nestle Adriatik d.o.o., Beograd o utvrđenoj nepravilnosti u jednom proizvodu, prisustvo komadiće gume u proizvodu Mešavina kakao krem proizvoda i mlečnog krem proizvoda -navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

Reč je o pakovanju od 400 grama, proizvoda koji je proizveden 4. jula ove godine, čiji je lot broj 71856839 sa datumom isteka roka do kraja jula 2018. godine.

- Potvrđeno je da se u proizvod sadrži primese, jer je komad gume upao u proizvod. Takođe, konstatovano je da su nedostaci otlonjeni - navodi se u saopštenju.

Rešenjem inspektora zabranjen je promet predmetne serije i naređeno je povlačenje iz prometa kompletne predmetne serije (1.953 kg proizvoda).

Nestle Adriatik d.o.o., obavestio je javnost o predmetnom proizvodu, o povlačenju iz prometa i opozivu proizvoda.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA