Znate ga kao najveću internet zvezdu Balkana, a Lošmi Panda je dečko iz komšiluka: Čik se ne nasmejte njegovim klipovima (FOTO) (VIDEO)

- Ljubav otvara sva vrata. I ona od džipa, i od vile na Dedinju, i od jahte - samo je jedna od rečenica iz njegovih klipova

  • 7

Njega svi znaju. On je Lošmi Panda, Jadranka, Mađar Bali i Miloš Ivanović. Sve u jednom. Nije šizofren, već samo 23-godišnjak koji svet oko sebe posmatra na, za nijansu, inteligentniji način od ostalih. Slika, svira klavir, tetovira, šeta psa. I, što je najbitnije - osluškuje, pa od onoga što čuje, pravi (već duže vreme) najduhovitije klipove u Srbiji. Svoj prvi milion (pregleda) zaradio je davno, a sada ih ima 28.

Marko peva pesme svetskih zvezda bolje nego one: Novosađanin kojeg obožavaju žene oboriće vas s nogu svojim glasom (FOTO) (VIDEO)

Duhoviti mladić iz Novog Sada stavi tirkiznu periku, našminka se tušem za slikanje i potom snima: parodije na pesmu "Bankina" Jelene Karleuše i Ace Lukasa, parodiju na ponašanje devojaka na svadbi, maturi, u teretani, kozmetičkim salonima... Sve to kroz lik Jadranke, "seljanke" u duši, ali nadasve - dobrog čoveka.

Znamo ga pod pseudonimom Lošmi Panda i po brojnim izjavama koje se često citiraju:

- Ljubav otvara sva vrata. I ona od džipa, i od vile na Dedinju, i od jahte. I zato: uvlači stomak, sijaj Jadranka.

A mi njegove rečenice čitamo između redova. Rečenice o ženama, modernom razmišljanju i načinu života, modernom dolaženju do cilja, pa i o modernoj "ljubavi".

Prvi klip je snimio slučajno, preko noći i on mu je zaledio kosti. Kada se probudio i video nenormalan broj pregleda i pratilaca, razmišljao je da ga obriše jer nije znao šta ta količina pratilaca znači. Dobro je da nije. Jer, da jeste, danas se ne bismo smejali mnogobrojnim Jadrankinim dogodovštinama.

- Inspiraciju za videe crpim sa svih strana. Ljudska glupost je svuda. Trenutno mi više prija da karikiram ženski mozak. Muškarci su daleko jednostavnija bića (činjenica) - kaže mi Miloš kroz smeh.

Ipak, ne smemo zanemariti ni jedini muški lik - Mađara Balija.

Sad kad smo utvrdili da su žene kompleksninja bića, logično je pitanje: kako Panda od Miloš?

- Panda je deo mene, može se reći i alterego koji sam otkrio kada sam bio tinejdžer. Kreativno-luda strana mene koja plamti kada sam inspirisan. Miloš je ipak mirnija persona koju verovatno nikada nećete upoznati - priznaje.

Živi u Novom Sadu, ali je najveća internet zvezda na Balkanu. Prevedeno u cifre, to izgleda ovako: 240.000 pratilaca na Instagramu i 115.000 na Jutjubu.

 
A post shared by Milos Ivanovic (@losmipanda) on

- Ne prija mi to nekada, trudim se da balansiram jer ni u jednom momentu života nisam poželeo da postanem javna ličnost - kaže Miloš, ali dodaje da bi ipak voleo da sarađuje sa Karleušom, na čiju je pesmu snimio parodiju.

- Ona je strogo distancirana, iako provereno znam da me gotivi, kao i ja nju, i živim za dan kada ćemo stvarati nešto zajedno.

Pravljenje jednog klipa koji traje najviše dva minuta, ume da se oduži i na 24 sata.

 
A post shared by Milos Ivanovic (@losmipanda) on

- Prvo ide šminkanje tušem za slikanje, jer nemam šminku. Potom snimanje od nekoliko sati i montaža videa koja deluje prosto, ali nekada zna da potraje i po 24 sata. Ljudi misle da je lako namontirati video od 2 minuta, ali zaboravljaju da ja nekada imam po tri uloge u jednom klipu, dok se tu složi komunikacija, da to izgleda verodostojno, vrlo je komplikovano verujte mi - objašnjava Miloš.

Bitno je da konačni proizvod odjekne svaki put kad se pojavi na njegovim kanalima.

 
A post shared by Milos Ivanovic (@losmipanda) on

A Jadranke verovatno nikad ne bi bilo da Miloš nije počeo i da oslikava nokte devojkama i tako se, oči u oči, susreće sa njihovim životnim pričama.

- Poveravale su mi se mnoge, uglavnom srednjoškolke i studentkinje. Govorile mi o tome da su žrtve porodičnog nasilja, da im je majka u zatvoru, dečko sa drugom devojkom. Sve su mi pričale. Valjda im je tako bilo lakše, a ja sam često iz salona kući odlazio pun tih priča. Inspiraciju sam za moje klipove imao svakog dana - otriva Lošmi Panda.

 
A post shared by Milos Ivanovic (@losmipanda) on

Na njegovom "meniju" često su i devojke koje su opsednute selfijima, slikanjem hrane, pokazivanjem kroz društvene mreže šta sve imaju i šta su novo kupile. Jednostavno rečeno, sve one kojima je stalo da se prijateljima i pratiocima predstave kao uspešne. Pa bila to i laž.

Iako mi kaže da sebe ne smatra predstavnikom jedne generacije, jer smatra da nije dovoljno kompetentan za to, dajem sebi za pravo da kažem da ipak jeste.

Onog dela generacije koja bi da bude unikat u moru kopija. Ili da to barem pokuša. I zato, samo napred Miloše.

 
A post shared by Milos Ivanovic (@losmipanda) on

Daljinac

(Jasmina Stakić/j.stakic@gmail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA