Ovaj kružni tok u Srbiji je izgrađen na mestu gde se dogodilo 66 nesreća: Kad su ga dobili, vozači vozili samo pravo! (VIDEO)

Neki vozači su u početku ignorisali kružni tok, po principu "ma, kakvo kruženje, idem pravo"

  • 6

Ništa lošije od Užičana koji muku muče sa nedavno izgrađenim kružnim tokom nisu prošli ni Smederevci koji su prošle godine imali isti problem.

Kružni tok u Užicu zaludeo je ceo svet: Evropski mediji pišu o prekršajima nesnađenih Era (FOTO)

Užičani nikako da se naviknu na kružni tok, za njih je i dalje enigma kuda da voze: Novi snimak zbunjenog vozača (VIDEO)

Pre nešto više od godinu dana u Smederevu je urađen kružni tok na raskrsnici kod sela Petrijeva na dotadašnjoj crnoj tački, na mestu gde se prethodno dogodilo 66 nesreća, u kojima su 124 osobe povređene, 25 teško, a jedna je od posledica preminula.

Neki vozači su u početku ignorisali kružni tok, po principu "ma, kakvo kruženje, idem pravo".

Srećom, više nije bilo udesa kakvi su zabeleženi na ranijim snimcima na istom mestu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    14. novembar 2017 | 15:13

    Zasta placamo auto skolu 40 i vise hiljada dinara kada ne umeju da obuce ljude. Svi ovi sto ne znaju da voze u kruznom toku ili su kupili vozacku ili su totalni anti talenti za vozace pa im treba trajno oduzeti dozvolu. Ne mogu da verujem koji su ovo bolidi?

  • mare

    14. novembar 2017 | 15:11

    Kruzni tokovi su mnogo sigurniji od raskrsnica, zato se i uvode mnogo cesce jer je manje nezgoda sa fatalnim ishodom u kruznom toku nego na raskrsnici. Problem je sto ljudi ovde generalno ne znaju da voze. Ne vidim u cemu je problem sa kruznim tokom?

  • Avatar

    14. novembar 2017 | 16:53

    Znamo mi vozit ali smo mnogo bezobrazni il smo bahati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA