≫ 

Srbija nikad duže nije čekala LOTO sedmicu, rekord je oboren: Ima li Državna lutrija novca da isplati srećnog milionera?

Glavna premija igre na sreću LOTO nije izvučena 70 kola odnosno punih osam meseci

  • 23

Srbija je željno iščekivala novog "loto" milionera i sedmicu, ali ni 93. kolo, pa ni Aranđelovdan nikome nije doneo sreću. Na izvlačenje glavne "loto" premije, uglavnom, Srbija čeka čak 70 kola i punih osam meseci, što je najduže čekanje ikada. 

SPREMITE SE ZA LOTO OD MILION EVRA! Ovi brojevi se najčešće pojavljuju u loto sedmicama u Srbiji!

U ovoj godini je izvučena samo jedna sedmica vredna 1,2 milion evra, koja je ujedno i poslednja. Bilo je to u 22. kolu 17. marta 2017. godine a srećni dobitnik je kombinaciju 1, 8, 9, 10, 16, 19 i 28 uplatio u  Mladenovcu.

Posle Mladenovca nijedan grad i uplatno mesto nisu se mogli pohvaliti da su talični, pa je narod već počeo da spekuliše da Državna lutrija Srbije nema novca da isplati dobitak.

Zašto? Zato što je dobitak basnoslovan. Iako trenutni fond za sedmicu nije "najteži" uprkos najdužem čekanju, nimalo ne zaistaje za rekordnom sumom - vredan je tačno 3,6 miliona evra.

U Državnoj lutriji Srbiji, međutim, na narodska šuškanja da nemaju novca da isplate ovaj dobitak ističu da njihov jedini odgovor na to glasi da oni garantuju isplatu svake premije i dobitnika.

- Pouzdanost i integritet su samo neki od osnovnih principa našeg poslovanja i zato smo tu da otklonimom svaku sumnju i potvrdimo poverenje igrača. Kao što sigurno znate, dobitnicima se isplaćuje novac iz fonda igara kojim Državna lutrija Srbije samo upravlja, u smislu raspoređivanja novca dobitnicima i isplate poreza od dobitaka državi - ističu u Državnoj lutriji Srbije za Telegraf.rs.

Foto: Marko Todorović, A. Nalbantjan

I u njoj potvrđuju da je poslednja sedmica u igri na sreću LOTO, izvučena  ove godine, 17. marta.

- To znači da na sledećeg srećnog dobitnika sa nestrpljenjem čekamo više od 8 meseci. Do sad najduže iščekivanje sedmice je bilo 2015. i čekalo se 50 kola, i to nekih 6 meseci. Iskreno se nadamo da ćemo uskoro dobiti novog "loto" milionera i tako život jednog ili više dobitnika učiniti lepšim, lakšim i srećnijim - kažu u Držvnoj lutriji i dodaju da je najteža sedmica bila 23. marta 2010. u 23. kolu:

- Izvučena je rekordna sedmica u iznosu 4.876.482 evra, a dobitnik je uplatio tiket u Kanjiži, muškarac, u petoj deceniji. Takođe, 5. aprila 2005. izvučena je prva sedmica od nastanka Državne lutrije Srbije u iznosu od 3.967.626 evra. Ovog puta smo imali dobitnicu, takođe, u petoj deceniji, a tiket je uplaćen u Staroj Pazovi. 

Printskrin: RTS

Na pitanje da li opada broj uplata, objašnjavaju da uplate u svakoj igri variraju zavisno od toga koliki je nagradni fond.

- Najveće interesovanje, svakako jeste kada je situacija baš kao sada, da je LOTO premija više miliona evra. Imamo konstantan broj igrača i uplata, a radimo na tome da u narednoj godini privučemo nove igrače kroz inovacije i punu aktivaciju online mogućnosti učestvovanja u našim igrama na sreću na portalu www.lutrija.rs - najavljuju u lutriji.Daljinac

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlaja

    21. novembar 2017 | 20:12

    da ne muvate i nenamestate imali bi jos vise igraca

  • Lols

    21. novembar 2017 | 20:24

    Ko jos veruje u loto???

  • S

    21. novembar 2017 | 21:49

    2009 Godina...moj otac i ja odlazimo da radimo na crno u Italiju,jun mesec,svaki dan od 7 do 17h na poslu,dodjemo na gajbu i spavanje,mesec dana tako,ja vec gotov,dosta mi svega!I tako dan za danom sve do 23 avgusta..Taj dan nam je promenio zivote,dan ranije vracajuci se u stan,otac meni iz sale kao ajde sine da odigramo loto,a ja onako umoran i smoren rekoh ma bezi bre na to da bacamo pare i produzih dalje...a cale...pa caleta je kaze on vukla neka sila...i odigra loto...22 avgusta..sutradan..uvece..23 avgust...20h..ja opet smoren i umoran skoro vec zaspao a cale non stop u krug ide..tamo vamo..gore dole..kaze osecam nesto cudno...u tom pocinje loto...zaokruzuje prvi broj..pa drugi..treci...cetvrti..( on se vec bio tresao,a meni je srcja pocela da kuca)..evo peti...cale kleci a ja u transu...jos dva broja(18,23)...izalzi 23...deremo se kao budale...ajde 18 vicem..a cale me grli i vice sine izace 18...place...i izlazi 18...trans totalni...placemo obojica...a JA...JA SE BUDIM...NOGE U LAVORU A VODA SE OHLADILA :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA