Danas se najbolje jede u Budisavi: Tope se čvarci, veze kobasica i celim selom širi se miris mesnih delikatesa (FOTO)

Šta čekate? Taman dovoljno vremena da se stigne na ručak

Komentari

  • DARKO 100%

    26. novembar 2017 | 14:04

    Novembar mesec,29 novembar koji je bio dan republike odnosno bio je poznat po svinjokolju,taj dan su se svinje klale,topili cvarci i ostali mesarski radovi!

  • Sasa

    26. novembar 2017 | 13:33

    Srbija 2017.Ljudi na Mars a pvi u srednji vek.

    • 26. novembar 2017 | 14:03

      Srbin

      @Sasa

      Prošetaj i ti malo do marsa , mi u Srbiji ćemo se već snaći nekako sa svim tim čvarcima

    • 26. novembar 2017 | 15:18

      Cika Velja

      @Sasa

      Samo ti ajd i u EU i u 21. vek...nije jos to za nas! Mi volemo da se druzimo,jedemo,popijemo,zaigramo...!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA