Napravljen talisman s likom Nade Macure: Štiti od radijacije i toplotnog udara? (FOTO)

Portparol Hitne pomoći kaže da je oduševljena ovim potezom sugrađanina

  • 8

Lik portparola Hitne pomoći Nade Macure završio je na talismanu, a njihova funkcija je da štite od uroka, bolesti i da obezbede blagostanje.

20.000 lajkova i 120 komentara za jedan sat: Saša Kovačević poslao urnebesnu poruku Nadi Macuri (FOTO)

Nepoznati, dokoni umetnik u drvetu je izrezbario najpoznatiju srpsku doktorku, te joj je čak dodao i oreol, aludirajući na to da je svetica.

- Nulta serija talismana sa likom Nade Macure je gotova. Talismani štite od sunčeve radijacije, dehidracije i toplotnog udara, a imaju sertifikat republičkog zavoda za radiesteziju (sposobnost osobe da uz pomoć jednostavnih pomagala zabeleži pojave koje su izvan mogućnosti vidljivog opažanja). Porudžbine šaljite u inbox (cena će biti formirana u odnosu na broj lakovernih kupaca) - piše u ovom ciničnom objašnjenju.

Nada Macura za Telegraf kaže da je oduševljena ovim potezom sugrađanina.

Printskrin: Facebook/Slobodan Markovic

- Divno! Kao neko ko je deo običnih ljudi, drago mi je kada nekog inspirišem da pokaže interesovanje za zdravlje. Jesam vernik, ali ne onaj ortodoksni. Draže mi je da verujem u ljude, da ispravljam nepravdu, da pomognem kada neko posrne - objasnila je Macura.

Da li biste vi nosili talisman sa njenim likom?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA