≫ 

Devojčica (16) upala u školu u Staroj Pazovi i nasrnula na učenicu: Šutirala je u stomak, čupala za kosu i nanela joj teške povrede

Kako se saznaje, napad su zabeležile sigurnosne kamere, a protiv J.I. je podneta prijava

  • 12

Nasilje u školama ne jenjava! Još jedna devojčica našla se na meti pomahnitalih vršnjakinja! Naime, Ž.V. (16) napala je i lakše povredila nasilnica J.I. (16) i to tokom nastave u Gimnaziji "Branko Radičević" u Staroj Pazovi.

Nije dovoljno da upališ Instagram i snimiš: Reaguj bolje, nasilje u školama počinje od svakog od nas!

Do incidenta je došlo zbog svađe oko Fejsbuka, jer se žrtva navodno dopisivala sa dečkom u kojeg je nasilnica zaljubljena!

Kako se saznaje, napad su zabeležile sigurnosne kamere, a protiv J.I. je podneta prijava.

- Incident se dogodio pre početka prvog časa u popodnevnoj smeni. J.I, učenica Tehničke škole, koja dvorište deli sa gimnazijom, upala je sa dve drugarice u učionicu. Vikale su, bacale stolice, i udarale rukama o sto. U jednom trenutku, one su prišle Ž.V, koja je sedela na svom mestu, i nasrnule na nju - kaže izvor iz istrage.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Iako je u učionici bilo još đaka, niko od njih nije reagovao i pokušao da zaštiti žrtvu pomahnitalih nasilnica.

- J.I. je uhvatila Ž.V. za kosu, urlala na nju i čupala je! Nasilnica se tu nije zaustavila, već ju je i nekoliko puta udarila nogom u stomak! Povređena devojčica je nekako uspela da se pridigne, a kada je krenula da sedne na svoje mesto, nasilnica i njene drugarice ponovo su joj zapretile batinama. Rekle su joj da će sledećeg dana dovesti još jednu devojčicu koja će je premlatiti - priča sagovornik.

Kako dodaje, dalje batinanje sa ozbiljnijim posledicama sprečila je profesorka koja je uletela u učionicu čim je začula vrisku i jauke.

Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

- Profesorka je učenice Tehničke škole poslala kod pedagoga, pa je ceo slučaj prijavila policiji. Uprkos tome, nasilnice su se istog dana raspitivale kod ostalih đaka do kada je povređena devojčica u školi narednog dana. Ž.V. iz straha od ponovnih batina nedelju dana nije pohađala nastavu - dodaje sagovornik.

ŠKOLA: NAŠE DETE ŽRTVA NASILJA

U Gimnaziju "Branko Radičević" potvrdili su da je njihova učenica pretučena.

- To je tačno, naše dete je žrtva nasilja. Škola ima video-nadzor i ceo slučaj su zabeležile kamere. Snimak je predat policiji, upućen je zahtev za pokretanje postupka, sve je obavljeno po zakonu i kako procedura nalaže - kaže direktor Miroslav Opalski.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. decembar 2017 | 08:48

    Meni netrebaju borilacke vestine da bi namirio pravdu.nisam podizo decu da ih neko maltretira.

  • Koala

    11. decembar 2017 | 09:03

    Nedaj joj boze daje moje dete sva Srbska policija nebije sacuvala od mene sutirobije od skole do oceva stana nikad joj vise nebi naum palo

  • Kostadin

    11. decembar 2017 | 11:26

    Uvesti zakon kojim se zabranjuje da mladji od 18 godina imaju pristup i profile na društvenim mrežama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA