≫ 

Slavko pronašao bombu ispred kuće gde mu se ćerka igra, ali nema niko da je deaktivira bar još dva-tri dana! (FOTO)

Nikome nije jasno od kud eksplozivna naprava tu

  • 1

Slavka Jevtića je ovaj Badnji dan baš iznenadio kad je u kanalu ispred kuće u ulici "10 mart'' u Bosutu kod Sremske Mitrovice ispred broja 148, zatekao eksplozivnu napravu. Odmah je obavestio policiju koja je mesto ogradila, ali kako su mu rekli, demineri ne mogu da dođu pre ponedeljka ili utorka, saznaju "Novosti".

Okončana drama u Beogradu: Policija demontirala bombu na skuteru!

Kako je bomba ili raketna mina za koju tvrde da nije ispaljena, starije proizvodnje dospela u kanal, pita se Slavko, koji je primetio kada je krenuo jutros, kod brata koji živi u kući pored njega.

- Kanal je pokošen i očišćen, pa mi je tako odmah zapala za oko. Voda je tokom noći nije donela, jer nije bilo kiše. Da li je neko namerno izbacio ili je nekome ispala, ne znam - kaže Slavko i strahuje zbog ćerkice koja ima tri godine koja je mogla da se povredi igrajući se tu sa drugom decom.

Od policije je čuo da je ekplozivna naprava nasilno odvojena od čaure i da nije ispaljena.

- Da mi je svejedno nije! Kako strahujem za svoje dete tako i za ostalu decu, a i meštane sela. Jeste da se sada vidi policijska traka, ali pitanje je kako će biti tokom noći. I to još dve ili tri, zavisi kad će doći demineri- zapitao se Slavko.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica kažu da je mesto na kojem je pronađena eksplozivna naprava,  obezbeđeno, a da je ostalo u nadležnosti sektora Odeljenja za vanredne situacije.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eksplozivna

    6. januar 2018 | 19:46

    naprava koja nije eksplodirala do sada, pa MOZDA nece jos dva-tri dana? Ne razumem... ako je taj eksploziv odvojen od upaljaca, pa onda svako moze da ga ukloni, zasto cekati strucnjake iz policije ili vojske, ali ako moze nesto da aktivira taj ekploziv, zasto se odmah nesto ne preduzme?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA