≫ 

Oglasio se Slobodan iz snimka "Mama, molim te": Keva je najveći car, ali nije pucala iz pravog pištolja (VIDEO)

Mladić tvrdi i da je video napravljen pre dve-tri godine Bosni i Hercegovini

  • 3

- Mama, molim te - izgovorio je Slobodan Kovanović najavljujući Božićno šenlučenje u režiji svoje majke i istog trenutka postao internet senzacija. Dva dana kasnije, prvi put je progovorio o tome. Pričao je kako je nastao klip, ali i o svojoj majci koja je postala zvezda.

Poželeo je Srbima srećan Božić, pa se majci obratio rečima "Mama, molim te": Usledio je potez koji će se prepričavati godinama (VIDEO)

Obično se kaže da je neko postao poznat preko noći, ali Slobodan Kovanović (28), automehaničar iz Žarkova, slavu je stekao u još kraćem roku - onom koji je potreban da kliknete na snimak i odgledate "božićnu poruku".

- Nije loše. Bio je plan da se ljudi malo oraspolože. Snimak je, inače, star dve-tri godine. Snimjen je u jednom mestu u Bosni i Hercegovini, kod drugara u vikendici, ali nije do sada objavljivan - kaže nova internet zvezda.

Za malobrojne koji nisu videli snimak, Kovanović najpre čestita najradosniji hrišćanski praznik, a zatim daje "komandu" majci, koja ispaljuje tri hica iz pištolja kroz prozor vikendice.

Mnogima je zasmatao ovaj, kako tvrde, primer šenlučenja, ali Slobodan kaže da pištolj nije pravi, već kopija koja ispaljuje ćorke.

 
Srecno Badnje vece #mama #badnjeveceA post shared by Stevan Djokic (@stevan_djokic_dba) on

- Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car i složila se sa tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče. Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti šta god čovek da uradi - kaže Kovanović.

Snimak je mnoge šokirao jer izgleda kao da mama zaista ispaljuje prave hice u nepoznatom pravcu. Osim što uznemiruje i može kobno da se završi, šenlučenje je i krivično delo, i zbog toga Slobodan apeluje na bezbednost u prazničnim danima.

- Molio bio sve ljude da ovo ne rade sa pravim pištoljem. Bezbednost je na prvom mestu: čak je i najmanja petarda opasna i može da povredi. Molim vas, vodite računa - kaže autor snimka.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludak

    9. januar 2018 | 09:53

    Po trzaju ze vidi da pistolj nije pravi. Tako da je snimak super i ujedno vrlo komican :)

  • SrbIN

    9. januar 2018 | 10:03

    Super. Dobio sam snimak za Božići I podelio. Svi su imali pozitivan komentar

  • Јела

    9. januar 2018 | 10:07

    Мајка је предузела мере предострожности. Није дала оружје детету у руке.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA