Jahorina kandidat za održavanje svetskog skijaškog kupa

Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina, sastao se na čuvenom švajcarskom skijalištu sa Marcom Luggenom, generalnim direktorom skijališta Wengen

  • 0

Menadžment Olimpijskog centra "Jahorina" prethodnog vikenda posetio je skijalište Wengen u Švajcarskoj, gde se održao Svetski kup u skijanju, sa ciljem uključivanja ski centra Jahorina u program Svetske skijaške federacije, kao i zbog važnih pregovora na temu budućeg održavanja trke svetskog kupa na ovoj olimpijskoj lepotici.

Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina, sastao se na čuvenom švajcarskom skijalištu sa Marcom Luggenom,generalnim direktorom skijališta Wengen, koji je tom prilikom pohvalio porast broja turista Olimpijskom centru, te rekordnih 55.000 skijaša. Lugen nije krio oduševljenje duplo većom posetom skijaša Jahorini u odnosu na prošlu godinu, imajući u vidu da se broj skijaša u svetu, pa i Wengenu rapidno smanjuje još od 2008. godine.

Foto: Promo

- Na obostrano zadovoljstvo dogovoreno je da podnesemo kandidaturu za održavanje svetskog kupa na Jahorini, a posebno nas raduje mogućnost održavanja trke upravo na našim novouređenim stazama. Našim svakodnevnim trudom i radom, polako ali sigurno Jahorinu vraćamo na mapu uspešnih evropskih skijaških destinacija, što nam je i bio primarni cilj - istakao je generalni direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić.

Nova ponuda koju Olimpijski centar "Jahorina" nudi, poput 35km uređenih alpskih staza i veznih puteva, novih žičara, dva ski poligona i dečija grada za najmlađe, privukla je brojne skijaše, te su se opredelili da svoj zimski odmor provedu upravo na ovoj olimpijskoj lepotici, dok brojne mogućnosti i popusti ne prestaju da raduju sve posetioce.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA