PROGNOZA ZA VIKEND: Ovog popodneva desiće se vremenski preokret u celoj zemlji, pazite se! (FOTO)

Pred nama je hladan, tmuran i siv vikend

  • 0

Vikend pred nama izgleda nije preterano naklonjen lepom vremenu. Iako smo svi posle naporne radne nedelje željno iščekivali dva dana odmora, vreme je takvo da nam preostaje samo da se skupimo u toplini svog doma i odmaramo. Danas u Srbiji pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, ponegde i sa snegom, a više padavina očekuje se na jugozapadu zemlje. Od sutra nas u celoj zemlji očekuje vejavica sa padom temeprature.

Današnja vremenska prognoza (20. januar 2018): Ponovo oblačno i hladno, negde i sa snegom

BEOGRAD

U Beogradu će se danas smenjivati sneg i kiša. Temperatura od minus 2 do 6, u nedelju od minus 1 do 4 stepena sa vejavicom. Od ponedeljka suvo sa blagim padom temperature.

Foto: Printskrin/Accuweather BEOGRAD

NOVI SAD

U Novom Sadu danas kiša koja prelazi u sneg, sa temperaturom od minus 1 do 6 stepeni.  Sutra od minus 2 do 3 stepena i vejavica sa snegom.

Foto: Printskrin/Accuweather vreme Novi Sad

NIŠ

Više padavina se očekuje na jugoistoku i jugu gde ce doći do formiranja, a na planinama i povećanja visine sneŽnog pokrivača. U Nišu danas kiša, koja će sutra u preći u vejavicu. Od ponedeljka suvo i hladno sa temperaturom od minus 5 do 3 stepena Celzijusa.

Foto: Printskrin/Accuweather vreme Niš

SUBOTICA

U Subotici danas bez padavina, u nedelju moguć sneg sa temperaturom od minus 3 do 2 stepena. Od ponedeljka do srede suvo i hladno.

Foto: Printskrin/Accuweather vreme Subotica

U ponedeljak će preovlađivati oblačno, na jugoistoku mestimično slab sneg, na severozapadu razvedravanje.

KRAGUJEVAC

U Kragujevcu danas najhladnije sa temperaturom od 0 do minus 5, sa snežnim padavinama koje će prestati u večernjim satima. Drugog dana vikenda neznatno toplije sa temperaturom od minuS 3 do 1 stepen Celzijusa.

Foto: Printskrin/Accuweather vreme Kragujevac

Na planinama se očekuje povećanje snežnog pokrivača.

U utorak hladno, ujutro slab, ponegde po kotlinama i umeren mraz, tokom dana malo i umereno oblačno. Zatim suvo i malo toplije, u jutarnjim satima ponegde slab mraz i kratkotrajna magla. Krajem nedelje naoblačenje sa padavinama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA