Drama u Lebanu: Čovek se polio benzinom, preti da će se zapaliti ako ga izvršitelji isele

Ranđelovićivih devet radnika sa porodicama, članovi njegove porodice, prijatelji i komšije, napravili su oko te nekadašnje modne kuće živi zid i kažu da neće dozvoliti izvšiteljki Aleksandri Antić da završi "nelegalan posao"

  • 2

Zoran Ranđelović (56) zabarikadirao se od jutros u svom lokalu bele tehnike u Lebanu, polio benzinom i preti da će se zapaliti u iščekivanju privatnog izvršitelja, koji je najavio da će ga iseliti iako presuda još nije pravosnažna.

Haos u Nišu: Komšije telima odbranile samohranu majku, koju sa njihovo dvoje dece suprug želi da izbaci iz stana (FOTO)

Kako javlja Jugmedia, Ranđelovićivih devet radnika sa porodicama, članovi njegove porodice, prijatelji i komšije, napravili su oko te nekadašnje modne kuće živi zid i kažu da neće dozvoliti izvšiteljki Aleksandri Antić da završi "nelegalan posao".

- Da li su oni svesni šta čine. Ostavljaju devet porodica bez hleba. Zoran je častan čovek. Dugo radim kod njega i znam da nikada nikome ne duguje ništa -kaže Slađana Stamenković.

Lebančani u velikom broju posmatraju scenu oko zgrade modne kuće.

U Katastru nepokretnosti rečeno je da je sporni lokal s belom tehnikom trenutno upisan kao – ničiji, ali je nejasno kako je on prvostepenom presudom, koja je poništena, došao u ruke Vitomira Vasiljkovića, pošto je taj lokal, odnosno, bivša modna kuća, pripadala preduzeću u stečaju "Radan".

Privatni izvršitelji najavili su svoj dolazak oko 9 časova, ali još nisu stigli. Policija je prisutna i posmatra sa strane.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrle

    25. januar 2018 | 11:43

    Ima jedna naša izreka: ,,Motka je iz raja izašla". Ne dajte se narode!

  • Mile

    25. januar 2018 | 15:08

    Neka čuva živi zid kad dodju kuću da mu plene jer nije plaćao kiriju za lokal 10god.12*2000=24000evra godisnje*10godina=240000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA