Pred nama je sedam prelepih prolećnih dana usred zime, a onda nas čeka vremenska BOMBA (FOTO)

Sledećih dana očekuju nas pretežno sunčani dani sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine, pa će se dnevna tepmeratura kretati od 1 do čak 12 stepeni

  • 8

U narednih sedam dana Srbiju čeka period toplog i sunčanog vremena. Sve do 1. februara u jutarnjim satima, u većem delu naše zemlje biće slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka magla koja će se ponegde zadržavati i duže.

Današnja vremenska prognoza (25. januar 2018): Ujutru hladno sa mrazem i ponegde maglom, u većem delu zemlje popodne sunčano

Sledećih dana očekuju nas pretežno sunčani dani sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine, pa će se dnevna tepmeratura kretati od 1 do čak 12 stepeni.

prognoza za narednih 7 dana/Foto:Printskrin/Accuweather

Sunčani period se završava sa krajem januara, kada će sa severozapada doći naoblačenje sa kišom. Još će 1. februar biti sa sunčanim periodima, ali već naredni vikend sledi naglo zahlađenje i pad tepmerature.  Proleće u januaru i sunčane dane zameniće kiša, u nekim krajevima moguće su i snežne padavine.

Prognoza za narednih 7 dana/Foto:Printskrin/Accuweather

Ovakve nagle vremenske promene ne prijaju ni najzdravijim ljudima, pa se kao logično nameće pitanje - šta je lepo vreme u ova doba godine? Osim bolesnika koji pate od hipertenzije, proleće usred zime ne pogoduje ni pacijentima koji imaju lošu moždanu i perifernu cirkulaciju.

Naglo zahlađenje će doneti pogoršanje stanja kod srčanih bolesnika. Zdravstveni problemi kod zdravih i mlađih osoba mogu da budu nazeb, grip, virusne i respiratorne infekcije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikolaVeliki

    25. januar 2018 | 17:31

    Daj boze da sve zime budu ovakve ,da progledamo.Sta ce nam 4 godisnja doba samo nas iskeca fizicki.

  • Srb Bolero

    25. januar 2018 | 18:22

    Pa kad ovi navalili danas da prskaju iz aviona ko ludi nebo je isarano a tako ce biti i sutra.

  • Iuuuuuuui

    25. januar 2018 | 16:20

    Pa ko pretekne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA