≫ 

EVO KADA ZASTAREVAJU SAOBRAĆAJNE KAZNE: Kako da izbegnete plaćanje za prekršaje starije od godinu dana (FORMULAR)(VIDEO)

 ≫ 

Statistika pokazuje da čak dve trećine prekršaja u Srbiji zastari, te u tom slučaju okrivljeni ne snosi bilo kavu odgovornost. Postoje dve vrste zastarelosti - relativna i apsolutna

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Koen
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Branimir

    01. septembar 2021 | 11:06

    Dobio Sam resenje gde see novcana kazna of 50000 din zamenjuje za 50 Dana zatvora saobracajni prekrsaj je bio Kad stupa zastarelost Pravosnaznost 21.06 Izvrsna7.7.2021

  • Djole

    08. avgust 2019 | 15:55

    Treba mi savet sto pre. Naime sa svojim kolima sam stao na parking ,da bi pitao gde se nalazi farbar. Broj 16 , izlazim sa parkinga ,vezem se ,jer mi je to navika , i krenem dalje,vec kod broja 28 me zaustavlja saobracajac koji tvrdi navodno da u civilu policajac je rekao da nisam bio vezan. Sto oboje lazu... Lazu ko psi. U trenutku dok me zaustavio ,bio sam vezan naravno. Treba mi savet , da li da cekam poziv sudije za prekrsaje i ulozim zalbu , ili to da uradim pre poziva sudije ? Jer ce sutra uci i u moju spavacu sobu trazeci da mu platim kaznu. A pre toga ce morati nadam se suocenju ,da baja stavi ruke na ikone da nisam bio navodno vezan. Pomozite sa savetima. Jer ovo isto moze i vama da se desi vec danas .

  • Nenad jovanovic

    04. septembar 2018 | 14:57

    Ja sam vozijo bez dozvole 2016 stiglomije posle par meseci da dam pismenu odbranu u kojoj sam ja naveo da nisam vozijo i da imam i svedoka koji je bijo samnom stojao sam parkiran u jednoj ulici gde su saobracajci slucajno prosli i videli kako sedim u auto izasli su iz svog auta i trazili dukumenta od auta i licnu kartu a ja sam imao poternicu za sasvim nesto deseto i priveden sam zbog poternice a ne zbog voznje od 2017ste odnosno od te pismene odbrane nisam dobijao nista do 2018 jula meseca da mi je kazna prijednacena na zatvor 40dana pa molim neko ko zna da mi kaze kad ovo meni zastareva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA