≫ 

8 izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" ove godine: Ko će dobiti jedan od 11 stanova ili jedan od 100 automobila?

Pored Beograda, u igri su i dva dupleksa u Novom Sadu

  • 2

Ove godine biće održana dva ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Prvi ciklus počinje 3. marta i ima ukupno četiri izvlačenja, svake subote. Pauza je samo 31. marta, a zatim 7. aprila počinje drugi ciklus koji će, takođe, imati četiri izvlačenja subotom, završno sa 28. aprilom.

Postoji mnogo dobar razlog da učestvujete u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Vlada Srbije poklanja duplo više automobila

Glavne nagrade u lutriji koju organizuje Vlada Srbije biće 11 dvosobnih i trosobnih stanova. Od toga je jedan stan površine 70 kvadrata u naselju Beograd na vodi, zatim dva trosobna stana u beogradskom naselju Ivan Ribar, tri dvosobna stana u naselju Zemunske kapije i još tri dvosobna stana u čukaričkom naselju Padina.

Pored Beograda, u igri su i dva dupleksa u Novom Sadu.

U nagradnom fondu je i 100 putničkih vozila "fijat 500l pop star" pastelnocrvene boje.

Takođe, učesnike nagradne igre sakupljanja fiskalnih računa očekuju i vaučeri za kupovinu nameštaja, bele tehnike, prehrambenih i drugih proizvoda, vrednih po 120.000 i 60.000 dinara.

Foto: Telegraf

Podsetimo da u igri "Uzmi račun i pobedi" mogu da učestvuju punoletni građani Srbije, i da je potrebno da se pošalje najmanje deset fiskalnih računa ili deset slipova od po minimum 100 dinara.

Računi i slipovi ne smeju da budu u istoj koverti. Takođe, može se poslati bilo koja koverta, a poštarina se ne plaća. Učesnik treba da napiše svoje podatke na koverti, ime, prezime, adresu i broj telefona.  Umesto adrese na koju se šalje koverta, treba samo navesti  "Uzmi račun i pobedi 2018". Koverte se mogu ostaviti u bilo kojoj filijali "Pošte Srbije".

Foto: Telegraf

Istovremeno se održava i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a devet najaktivnijih lokalnih zajednica biće nagrađene sa po 23.000 evra.

Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" organizuje Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u savezu za fer konkurenciju. Partneri su Ministarstvo finansija, Ministarstvo državne uprave, i lokalne samouprave, Republička direkcija za imovinu Republike Srbije, Poreska uprava i "pošte Srbije".

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA