Najskuplji tepih u Srbiji košta skoro 3 miliona dinara

Po ceni tepiha na "senzacionalnom" sniženju moguće je opremiti celu kuću nameštajem

  • 8

Kada vidimo oglase "sve je sniženo do 79 odsto", ne možemo da ne pomislimo kako ćemo da omastimo šopingholičarski brk jeftinom kupovinom.

SKUPO KO ĐAVO: Evo koliko bi danas koštala izgradnja piramida, Ajfelovog tornja, Tornja u Pizi i Koloseuma u Rimu (FOTO)

Ipak, to nije uvek slučaj. U prodavnici tepiha u kojoj vlada totalna rasprodaja zbog zatvaranja radnji, do kraja februara sve može da se pazari po 79 odsto nižim cenama, a jedan oglas posebno je šokirao građane Srbije koji preživljavaju sa prosečnom platom od oko 45.000 dinara.

Persijski svileni tepih nalazi se na istorijskom i kako je trgovac istakao, "senzacionalnom" sniženju, pa umesto redovne cene od 2.827.200 dinara, sada košta tričavih 593.700 dinara. To znači da bi prosečan radnik u Srbiji za ovaj tepih trebalo da radi čak 13 meseci. I to dok je na rasprodaji!

Za one koji imaju "malo" plići džep, tu je i kašmir tepih koji je sa 1.804.470 dinara, pao na "samo" 378.990 dinara.

Da stvar bude gora, u propratnom tekstu objašnjavaju da su ovi tepisi "jeftini" uprkos povećanu svetskih cena zbog "teške situacije u zemljama u kojima su ovi tepisi proizvedeni i pretećeg totalnog embarga protiv Irana".

Kako bi naveli kupce da pazare skupe tepihe, u tekstu koji prati oglas piše i da će ovi tepisi uskoro vredeti milione.

Daljinac

(Gorica Avalićg/g.avalic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • robin hud

    17. februar 2018 | 15:25

    Ta radnja se uopšte ne zatvara, nego su naduvali ogromne cene pa onda daju popuste da bi delovalo kao da je rasprodaja...

  • Dragan

    17. februar 2018 | 15:31

    Ima i BMW da se kupi u Srbiji od 23 miliona pa se prodaju bez obzira na prosecnu platu. Ko ima kupice kvalitet.

  • alhambra

    17. februar 2018 | 23:07

    Njihova rasprodaja je cista prevara. Oni navodno zatvaraju radnju jos od prosle godine I tako dovode kupce u zabludu.Obzirom da su trenutno aktuelni njihovi bilbordi sa tim da se zatvaraju I da rasprodaja traje do 28.02.2018...videcemo sta ce dalje biti. Za ovakve lazne reklame bi trebao neko da odgovara,kao I neki inspektor da isprati dalji razvoj dogadjaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA