≫ 

Današnja vremenska prognoza (23. februar 2018): Do nedelje u plusu i oblačno, posle ispod nule

Samo u Timočkoj Krajini moguće provejavanje slabog snega, u ostatku zemlje bez snežnih padavina

  • 0
Tmurno nebo u Novom Sadu Foto: Tanug/Jaroslav Pap

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, ujutru ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a tokom dana uglavnom suvo.

Accuweather otkrio: KAKVO NAS PROLEĆE STVARNO OČEKUJE (FOTO)

U Timočkoj Krajini oblačno i hladno uz provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, u kosavskom području i na planinama istočne Srbije mestimicčno i jak, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od 0 do 3 stepena, najviša dnevna od 5 do 9, u Timočkoj Krajini oko 2 stepena. I u Beogradu umereno i potpuno oblačno i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, jutarnja temperatura oko 2 stepena, najviša dnevna oko 7.

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju na "ledene dane" od 25. februara do 1. marta, navodeći da će temperature u tom periodu biti od minus 12 do minus pet tokom noći i ujutrno, a najviše u toku dana između minus 6 i minus 2 stepena Celzijusa.

Takođe, očekuje se povećanje snežnog pokrivača od 5 do 10 centimetara na severu te do 10 i 12 u ostalim krajevima. U subotu na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima oblačno, ponegde sa slabim snegom.

Od nedelje veoma hladno uz nove snežne padavine formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača. U jutarnjim satima umeren i jak mraz, a dnevna temperatura ispod nule.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA