Biće Šarenice i bez Žike: U isto vreme na istom mestu, uz poznati voditeljski par

Ana Babić i Slobodan Šarenac su novi voditelji "Šarenice", "emisije koja je više od imena", saopštila je Služba za odnose sa javnošću i korporativni imidž RTS i dodala da je urednik emisije Aneta Ivanović

  • 18

Radio televizija Srbije saopštila je danas da će nastaviti sa emitovanjem "Šarenice" u istom terminu - subotom i nedeljom od 9.00 do 11.00 nakon što je njen voditelj Živorad Nikolić prešao na drugu televiziju.

Žika Šarenica vodio poslednju emisiju na RTS -u, evo kako se oprostio od gledalaca! (VIDEO)

Ana Babić i Slobodan Šarenac su novi voditelji "Šarenice", "emisije koja je više od imena", saopštila je Služba za odnose sa javnošću i korporativni imidž RTS i dodala da je urednik emisije Aneta Ivanović.

- U istom terminu, i ovog vikenda, ne prekidamo nit. Drugačiji smo, ali je ista Srbija koju vam prikazujemo. Kad je najšarenija, pokazaćemo vam je do najfinije nijanse. Od salaša, do Južne pruge, i popreko od Istoka do Zapada - navodi RTS.

Direktor RTS-a Dragan Bujošević rekao je ranije da je "Šarenicu" osmislio Aleksandar Tijanić, ona je proizvod RTS-a, tako da je sasvim sigurno da Žika ne može da je prenese na drugu televiziju.

- Izvorni naziv emisije je "Šarenica", a Žikino ime je dodato pre nekoliko godina. Ne znam kako je to urađeno, ali to ime nije njegovo, kao ni koncept emisije. On je pre godinu otišao u penziju, posle čega sam mu ponudio da nastavi da vodi emisiju. I za to je dobijao autorski honorar - rekao je Bujošević.

Žikina šarenica na TV Pink biće emitovana od 3. marta od 8.00 do 11.00.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA