≫ 

Današnja vremenska prognoza (4. mart 2018): U prvom delu dana sneg i kiša, pa sledi razvedravanje

Najviša dnevna temperatura od minus 1 na severu do 6 stepeni na jugu i istoku Srbije

  • 3

U Srbiji će u jutarnjim i prepodnevnim satima biti oblačno, mestimično sa snegom, na jugu i istoku sa kišom i susnežicom, uz maksimalnih šest stepeni na jugu i istoku zemlje.

Popodne i uveče biće suvo, uz delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, noću u skretanju na jugoistočni i u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od minus 3 na severu, do 3 stepena na jugu zemlje, najviša dnevna od minus 1 na severu do 6 stepeni na jugu i istoku Srbije.

Foto: Telegraf

U Beogradu će ujutru biti oblačno sa slabim snegom, pre podne će padavine prestati, a po podne će doći do delimičnog razvedravanja. Vetar će biti slab do umeren severni i severozapadni, noću u skretanju na jugoistočni i u pojačanju. Najniža temperatura oko minus 2, najviša dnevna oko plus 1 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti toplije, uz intenzivno topljenje snega u nižim i brdskim predelima, a postepeno na planinama.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nocna smena

    4. mart 2018 | 07:13

    U Beogradu slab sneg sa obimnim padavinama istog.

  • Sneško Belić

    4. mart 2018 | 10:10

    Vreme je da krenem na Severni pol što je sigurno sigurno jer će ovde uskoro da se otopi sneg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA