≫ 

Današnja vremenska prognoza (6. mart 2018): Toplije, ali sa kišom i olujnim vetrom

Maksimalna dnevne temperatura biće od 8 do16 stepeni

  • 1

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima i na istoku Srbije sa susnežicom i snegom, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini ponegde očekuje i ledena kiša.

U martu samo 5 sigurnih dana bez kiše: Šokiraćete se koliko turbulentan mesec je pred nama (FOTO)

Minimalna temperatura biće od 1 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 8 na severozapadu do 16 na jugoistoku Srbije. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije, temperatura od -2 do 3 stepena.

Sredinom dana, prema prognozi kompanije Veder tu ambrela (Wather2umbrella), u većini predela očekuje se potpuno suvo sa sunčanim intervalima, a krajem dana i tokom večeri stiže novi talas padavina.

Naime,  u većini predela padaće kiša, na planinama i na istoku Srbije susnežica i sneg. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području jak, tokom jutra i olujni sa udarima preko 70 kilometara na sat, na jugu Banata i preko 100 kilometara na sat. Krajem dana vetar u slabljenju.

Foto: Telegraf

I u Beogradu će danas bit umereno do potpuno oblačno i toplije sa kišom, dok se sredinom dana očekuje suvo i sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren do jak jugoistočlni vetar, u toku jutra sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura biće 2, maksimalna dnevna 12 stepeni.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, na planinama sa susnežicom, u četvrtak i sa snegom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA