≫ 

Ko će u subotu od poznatih ličnosti da izvuče možda baš vašu kovertu i donese vam stan ili auto?

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti biće održano u subotu 10. marta, u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a

  • 2

Glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Milorad Miki Damjanović, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, bivši golman Ivica Kralj, kao i džez muzičarka Lena Kovačević i podržali su ''Godinu borbe protiv sive ekonomije'' i u subotu će biti jedni od gostiju koji će izvlačiti koverte u drugom izvlačenju u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi 2018''. Lena Kovačević će izvođenjem svojih muzičkih numera dodatno oraspoložiti sve koji budu pratili izvlačenje.

Dejana je večeras najsrećnija žena u Srbiji: Dobila je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i još ne može da dođe sebi (VIDEO)

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti biće održano u subotu 10. marta, u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. Samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200 hiljada koverata.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković – "Padina", 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d.o.o." i "Gomeks d.o.o."

Printskrin: RTS

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je

koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Printskrin: RTS

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu Politika kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije http://www.rts.rs/.

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u Politici.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju. Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. mart 2018 | 13:38

    Makar lap top da dobijem...

  • Milena

    10. mart 2018 | 22:28

    Moje ljubimice ljubimci, u sledecem izvlacenju uhvatite moju kovertu, ja cekam stan ko ozebo Sunce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA