≫ 

Pronašli smo Uroša Protića (33) iz Arilja, koji je osvojio stan u Beogradu: Nezaposlen je i zna tačno šta će da uradi sa nagradom

- Poslao sam samo šest koverata, četiri na moje ime, dve na majčino - kaže Uroš

  • 84

Uroš Protić (33) iz Arilja dobitnik je dvosobnog stana u naselju Braća Jerković u Beogradu u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Izvlačenje je, kaže, pratio sa porodicom i nije verovao da je imao toliko sreće. Čekao je, kaže, da komisija proveri da li je sve u redu.

Izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Ključevi stana u Beogradu odlaze u Arilje

Sreću mu je doneo bivši fudbalski golman Ivica Kralj. Dugo je "pikirao" gde da se zaputi i iz mora koverata, u ruci mu je ostala, čini se, najmanja od svih koverti.

NEVERICA 

Uroš je, kako je rekao za Telegraf, uzbuđen i u neverici jer su se kaže šanse merile promilima da tako nešto baš njemu može da se desi.

- Poslao sam samo šest koverata, četiri na svoje ime, dve na ime majke Slavice, zajedno smo to slali - kaže Uroš.

Uroš je po profesiji diplomirani industrijski dizajner, trenutno nezaposlen. Završio je Industrijski dizajn na Politehnici, ali poslednjih godina više je radio u inostranstvu, posao koji nije u njegovoj sferi, kaže za naš portal.

Printskrin: RTS

Još su mu kaže sveži utisci, ali čim se malo slegnu, razmisliće šta i kako dalje, kako će dalje teći planovi, jer je dobitak stigao neočekivano. Jedno je sigurno, stan će definitivno zadržati.

Telefoni su se, čim je izvučeno njegovo ime, usijali, a mobilni će uskoro morati na punjenje, jer se baterija skoro ispraznila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA