≫ 

Katanac na Brenin lokal: Ponovo zatvoren pevačicin restoran na Zlatiboru!

Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom i njenim mužem, ali nisu odgovarali na pozive i poruke

  • 15

Restoran Lepe Brene na Zlatiboru ponovo je zapečaćen zbog neizdavanja fiskalnih računa. Ovo nije prvi put da je na bravu poznate pevačice stavljen katanac, a na vrata nalepljena crvena traka.

Ko ne izda fiskalni račun, preti mu zatvaranje radnje!

Poreznici su u kontroli poslovanja lokala na ovom planinskom centru uočili nepravilnosti, pa je lokal koji je godinama u vlasništvu pevačice i njenog muža Bobe Živojinovića "privremeno je zatvoren zbog neevidentiranja prometa“ ili, narodski rečeno, zbog neizdavanja fiskalnih računa.

Obaveštenje na lokalu Lepe Brene, Foto: Telegraf

Osim što je Poreska uprava zabranila rad lokala u narednih nedelju dana, protiv poznatog para podneta je i prekršajna prijava, a vrata restorana oblepljena su upadljivim trakama kako bi vi posetioci znali da je lokal zatvoren zbog kršenja zakona.

Katanac na lokal zbog neizdavanja računa, Foto: Telegraf

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom i njenim mužem, ali oni nisu odgovarali na pozive i poruke portala Telegraf.rs.

Vlasnike radnji i ugostiteljskih objekata koji su uhvaćeni na delu očekuje kazna od 50.000 do pola miliona dinara, a broj dana na koji je lokal zatvoren zavisi od toga koji im je ovo prekršaj po redu.

VIDEO: Istovremeno, porodica Živojinović planira i svadbu Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, a evo šta Brena kaže o venčanici:

Daljinac

(G. A. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    13. april 2018 | 20:43

    Zatvoriti zauvek

  • Ateista senior

    13. april 2018 | 21:46

    Breno,Breno,ovo je drugi biznis i drugi sistem,nije pevanje,slobodni umetnik,sada to drugačije funkcioniše.Potrebno je da se sve prilagodi zakonskom poslovanju,ako toga nema ,korupcijom može ali nije baš sigurno.Ljudi kažu i nad popom ima pop,drugi traži možda više i zaštite nema.Puno sreće u daljem ali poštenijem radu.

  • Lol

    13. april 2018 | 22:53

    Sto ste zlobni. Ko da ona sluzi goste i izdaje racune. Ko zna koliko je kradu svaki dan i sad jos ovo. Ko je nekad imao radnju-lokal- kafic znace o cemu pricam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA