≫ 

Žena pušila na prozoru, pa pala sa 4 metra visine: Pad je preživela pukom srećom (FOTO)

Kako saznajemo, žena je u petak oko 23.40 sati kraj prozora pušila kada se slučajno omakla i pala sa oko četiri metra visine jer se njen stan nalazi na prvom spratu

  • 7

Nišlijka (44) pravim čudom prošla je bez ozbiljnijih povreda nakon što je ispala kroz prozor stambene zgrade u kojoj živi na Bulevaru Zorana Đinđića. Ozbiljnije posledice nisu nastupile jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susedne kuće.

Telo muškarca visilo na drvetu u parku: Policija u zadnji čas sprečila samoubistvo na Novom Beogradu

Kako saznajemo, žena je u petak oko 23.40 sati kraj prozora pušila kada se slučajno omakla i pala sa oko četiri metra visine jer se njen stan nalazi na prvom spratu.

Žena je pala sa oko četiri metra visine/Foto: M.Bukovac

Ona je uspela da se uhvati za prozor, njen suprug je priskočio i pokušao da je zadrži ali nije uspeo da spreči pad. Pozvao je Hitnu pomoć koja je odmah stigla, ali nije mogla da joj priđe jer je kapija bila zaključana pa su alarmirani i vatrogasci.

Ozbiljnije posledice nisu nastupile jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susedne kuće/Foto: M.Bukovac

Spasioci su razvalili katanac na zaštitinoj ogradi lokala koji se nalazi u međuspratu ove višespratnice i omogućili medicinskoj ekipi da zbrinu ženu.

Ona je bila u svesnom stanju, nije imala vidljive povrede ali je prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike – kažu naši sagovornici iz istrage.

Vatrogasci su razvalili katanac na zaštitinoj ogradi da priskoče u pomoć ženi/Foto: M.Bukovac

Policija je obavila uviđaj kojim je ustanovljeno da se radi o nesrećnom slučaju.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    14. april 2018 | 13:37

    Moraju ljudi bolje da uoče opasnost, naročito kada je petak 13, jer verovali ili ne događaju se strašne stvari kao juče u celoj Srbiji, nikad više ubistava i samoubistava.Gospođi brz oporavak, a ostalima upozorenje naročito bolesnima, pored prozora oprezno .

  • Живојин Кикинда

    14. april 2018 | 12:41

    Тако је то кад човека ухвати нервоза ,па запали цигарету ,и онда уместо да му се помогне ннеки му се ругају .Нажалост ова жена је имала проблема.

  • Dragan Ilic

    14. april 2018 | 11:57

    A sto se taj popeo na prozor !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA