BK Grupa ugostila nadarene studente i učenike (FOTO)

Drugog dana svoje posete Minsku učenici i studenti su obišli velelepno zdanje – poslovno-stambeni kompleks Mayak Minska, površine milion kvadrata koji predstavlja "grad u gradu"

  • 0

Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta, studenti iz Niša i učenici srednje škole "Bora Stanković" iz Niša borave u Minsku na poziv BK Grupe, njenih osnivača  i Fondacije Karić.

Drugog dana svoje posete Minsku učenici i studenti su obišli velelepno zdanje – poslovno-stambeni kompleks Mayak Minska, površine milion kvadrata koji predstavlja "grad u gradu".

Taj deo izleta izazvao je veliko interesovanje mladih gostiju iz Srbije koji nisu skrivali svoje oduševljenje onim što su videli, a pojedinci su izrazili i želju da po završetku studija rade u tako prepoznatljivoj i u svetu priznatoj  kompaniji kao što je BK Grupa.

Foto: BK Group

U opuštenom i neformalnom razgovoru sa predsednikom kompanije Bogoljubom Karićem i jednim od osnivaca Fondacije Karić  gospođom Milankom Karić studenti su istakli: "Vi ste čovek koji neguje porodicu, podiže gradove, gradi budućnost mladima." Pitali su i kada će porodica Karić početi da gradi u Srbiji tako velelepna zdanja i stambene komplekse poput onog koji su imali prilike da vide.

Foto: BK Group

Bogoljub Karić se kao domaćin zahvalio na poseti i naglasio  da treba da ulažu u sebe i svoje obrazovanje jer je to ono što im niko ne može oduzeti. Naravno, i vera u sebe vodi do ostvarenja željenog cilja, poručio je nadarenim đacima i studentima predsednik BK Grupe.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA