≫ 

"Malograđanština level pro" - dr Đurić opet očitao lekciju: Zašto se Srbi i dalje stide seksa i masturbacije?

- Seksualnom devijacijom se može smatrati jedino odsustvo seksa. Sve ostalo je stvar ukusa - napisao je doktor na svom Fejsbuk profilu

  • 8

I taman kad pomislimo da doktor Vladimir Đurić, psihoterapeut, ne može više da oduševi, on nas demantuje. Nakon neverovatnog statusa o vakcinisanju dece, ali i o tome da su svi muškarci svinje, a žene kur*e, usledio je novi. Ovog puta doktor je pisao o seksu.

Doktor Đurić na Fejsbuku pogodio u centar: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu, već samo onu koju želite da zadržite!

Status doktor Đurića prenosimo u celosti:

"Sve što radite u krevetu je prekrasno i apsolutno ispravno. Bitno je da se to sviđa oboma, i da ne šteti ničijem zdravlju.

Seksualnom devijacijom se može smatrati jedino odsustvo seksa. Sve ostalo je stvar ukusa.

Verovali ili ne.

Kod nas se ljudi još uvek stide masturbacije i sramota ih je da kažu partneru šta ih uzbuđuje. Žene se ustručavaju da im se hoće seks, a muškarci da im se neće, i još se uvek hvale da su nekog k*esnuli, dok se žene toga stide kao da su radile nešto neprirodno i nenormalno.

Malograđanština level pro.

I to je jedan u nizu razloga zbog kojih smo besni, frustrirani, juti, svadljivi, napeti, namrgođeni i u fazonu: "Šta ti mene gledaš, brate", spremni na tuču uvek i ispravljanje krivih Drina, kao i nesvrsishodnu sublimaciju frustrirane seksualne energije… (videti pod "nedojebana koleginica" ili "frustrirani šef").

Jedna od mojih omiljenih knjiga je "Čujte Srbi", Arčibalda Rajsa.

Nema potrebnije knjige u srednjoškolskoj lektiri od te.

Ukoliko ikada budem pisao knjigu sa tim naslovom, moja poruka će biti, na prvoj strani, velikim slovima, u boldu: "Vodite Ljubav, a ne Rat!".

Ostavite nam u komentarima vaše mišljenje o statusu dr Đurića.

VIDEO Njih dvoje nemaju blokada:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadovoljna zena

    8. maj 2018 | 15:32

    Ovog nadobudnog doktora demantuju kaludjeri i sveti Patrijarh Pavle koji nisu nervozni i namrgodjeni zbog odsustva sexa

  • Neki

    8. maj 2018 | 13:03

    Znaci ako volimo u krevetu da vrsimo veliku nuzdu jedno po drugome i to oboje volimo, to je za gospodina psihoterapeuta nesto normalno?

  • Dr

    8. maj 2018 | 13:28

    Dr je onaj koji je zavrsio Medicinski fakultet,a psihoterapeuti nisu dr,i zele o bih da znam,dokle ce se ovakvi "strucnjaci" lazno predstavljati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA