≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (8. maj 2018. godine): U većem delu Srbije sunčano, na planinama kiša

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 3

U Beogradu do kraja dana sunčano i svežije. U večernjim časovima duvaće umeren do pojačan severni vetar. U Srbiji pretežno sunčano posle podne na krajnjem severu i u planinskim predelima južne Srbije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Grad uništio Srbiju, poljoprivrednici se hvataju za glavu: Koliko para smo izgubili za vikend?

U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Posle podne i uveče na istoku Srbije očekuje se naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u Timočkoj i Negotinskoj Krajini. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 22 do 27°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno, a uz jači razvoj oblačnosti, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Tokom petka i subote u većini predela tokom većeg dela dana biće pretežno sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 20°C na jugu do 28°C na severu Srbije.

U sredu iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u jugoistočnim predelima Evrope, u oblasti Alpa i na severu i zapadu Britanskih ostrva. Najhladnije će biti u Rusiji sa temperaturom oko 15°C, najtoplije u centralnoj Evropi sa temperaturom do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA