≫ 

Stolar Mile već 3 godine čini nemoguće i pomaže onima koji su izgubili poslednju nadu. Danas nas podseća šta je najvažnije u životu

Mile ovog puta neće tražiti od vas pomoć, on sada ima poruku koju želi da pokloni svima

  • 4
Stolar Mile Rakovac Foto: Facebook/Stolar Mile

Stolar Mile podelio je jedan za njega, nesvakidašnji status, na svom Fejsbuku. Ovog puta nije tražio ništa posebno, nije sakupljao nikakvu pomoć, već je osetio potrebu da objasni ljudima na šta su do sada otišla prikupljena sredstva.

Stolar Mile ima novu akciju: Sada daruje mlade bračne parove, a evo kako se dolazi do poklona (FOTO)

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju je njegov poziv da se deca rađaju i to što je svima poželeo sreću.

"Živimo u svetu kompjutera, telefona i razne tehnologije koja nas udaljava jedno od drugih pa sprečite to! Fudbal, pecanje, šetnje i mnogo, mnogo zdravog i iskrenog osmeha! Mnogo sam se raspisao, ali verujte za ove tri godine ovo je samo mrvica koliko bih mogao! Želim vam svu sreću ovoga sveta! Zdravlja deci i svima vama!"

Pre toga je savetovao roditelje da čuvaju svoju decu.

"Nisam ja nikakav poseban savetnik, ali vaše dete neće niko bolje vaspitati od vas! Jedna majka koja je nosila svoje dete u stomaku devet meseci i sama treba da zna da je to deo nje koji nikada neće moći da se pokida jer vi ste te koje rađate i donosite na svet život za koji treba da se borite do samog kraja! Otac kada uzme svoje dete u ruke treba da oseti toplinu onoga što je posejao, pa da ga kao pravi zaštitnik privije uz sebe, a ne kao neki što rade odbaci od sebe! To je DETE! Postoji li nešto svetije u životu nego gledati svoje dete kako odrasta i postaje čovek", naveo je ovaj humani čovek, između ostalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecno

    9. maj 2018 | 16:51

    Covjek velikog srca!Veliki RESPEKT za velilog covjeka i njegovu porodicu

  • Pedja

    9. maj 2018 | 19:39

    Žao mi je što će ova vest biti u senci gluposti straleta i kiča. Moj dubok naklon Gospodine sa velikim G!

  • Dragojlo

    10. maj 2018 | 10:23

    To je sve tacno da se treba tako ponasati ali obicno roditelji poneseni jakim emocijama ne uce decu kad odrastu rednim i radnim navika pa imamo po ulicama to sto imamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA