≫ 

Nedeljko Jovanović je rukometaš koji je napravio haos u porodilištu nakon što mu se verenica porodila u 22. nedelji

Sportista i ranije imao incidente

  • 12

Bivši rukometni reprezentativac koji je preksinoć napravio haos u GAK Višegradska, kada mu se verenica porodila u 22. nedelji, jeste Nedeljko Jovanović, saznaje Kurir. Sportista je prestravio lekarke, sestre, ali i porodilje, koje su te večeri ležale na odeljenju.

 Drama u Višegradskoj: Rukometni reprezentativac Srbije razlupao porodilište jer mu se verenica porodila pre vremena

Jovanovićeva verenica Ivana počela je da se porađa u 22. nedelji trudnoće i sve je sugerisalo da će pobaciti. Izbezumljen rukometaš, upao je u porodilište gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare, a potom čak ušao u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

Jovanović napravio haos Foto: Telegraf

Urlao je i šutirao vrata, budio žene koje su spavale. Valjda mu je neko rekao da mu verenica nije tu, pa je otišao na treći sprat ka odeljenju gde se žene porađaju. Ušao je u prostorije u koje civili ne smeju da budu. Čim je kročio na odeljenje počeo je da se dere na nas. Urlao je da smo mu ubili dete, nazivajući nas pogrdnim imenima. Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu - kroz suze i još uvek u šoku priseća se dr Matejević Rajić za Kurir, koja je te večeri bila dežurna.

Kako saznajemo, MUP nije reagovao jer  nema prijave od osoblja bolnice jer je rukometaša obuzdalo obezbeđenje porodilišta.

Iako bebe rođene pre 24. nedelje trudnoće obično ne prežive, prinova Jovanovića je rođena živa, iako teška svega 600 grama.

Inače, proslavljeni sportista i ranije je pokazivao preku narav. Ostao je upamćen kao temperamenti rukometaš, koji je često ulazio u konflikte sa protivničkim igračima.

On i njegova partnerka Marija Konstantinović već imaju ćerku Milu (4).

Na poslednjim gradskim izborima Jovanović je bio na listi "Šta radite, bre – Marko Bastać".

VIDEO: Ko je hteo da zapali kola imamu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    15. maj 2018 | 17:14

    Tamo negde devedesetih godina naš rukomet je inficiran teškim seljaklukom i primitivizmom. Malograđanština i gejakluk su prisutniji nego u fudbalu. Na stranu krimnal i korupcija. Elem, gosn Nedeljko je samo jedan od naših genijalnih rukometaša ali i naučno dokazanih siledžija i primotivaca koji su oblačili naš rukometni reprezentativni dres. Paralelno sa tim osobinama, posebno u sportu, ide i sujeta. Naša reprezentacija je imala najboljeg srednjeg beka, najbolje krilo, najboljeg pivota, najboljeg tehničara, najboljeg golmana isl. ali nije uspela da osvoji ni jedno zlato. Igrački su bili ubedljivo najbolja ekipa na svetu ali kao što rekoh veoma sujetna i primtivna skupina. I dan danas u tom sportu u našoj zemlji stvari tako stoje uz bitnu činjenicu da danas nemamo ni jednog vanserijskog igrača a ranije smo imali na svakoj poziciji gotovo po dva, a kada je reč o golmanima čak i po 3.

  • TS

    15. maj 2018 | 14:58

    Kao da trudnice koje su pred porodjajem nisu vec dovoljno stresirani, jos im samo fali neka ovakva budala, da im dize pritisak. Zenama tad treba mir, a ne ovakav sok. Zato su trebali da privedu nasilnika.

  • Djuka

    15. maj 2018 | 14:59

    Sramotno ponašanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA